Shopping-sugen

Jag är så shopping-sugen just nu. Jag känner att jag behöver förnya mig själv lite. Har ju gått omkring i mysiga mammagravid kläder i 35 veckor nu. Jag behöver något nytt. Ser framemot detta. Ska bli roligt att gå på stan med M och Liten och bli fin. Påminner mig själv om att jag behöver att klippa mig också. Skulle vara roligt att färga håret också. Inte för att det behövs för jag tycker att min hårfärg är riktigt fin som den är, men det kan vara roligt med lite förnyelse annat än kläder också. Men, men jag får nog vänta en stund med att shoppa kläder även efter att Liten kommit ut till omvärlden utanför mammas mage. Tar ju en stund innan man vet vilken storlek man blir. Jag kanske får ha kvar min storsomenladugårdsdörrs-rumpa och brösten vet jag ju inte vilken storlek dem kommer att ha heller.  Men, ändå... jag längtar.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Åh vad kul att gå på stan sen med bebben. Hoppas man får följa med någon gång. Är det bara 3 veckor kvar nu? Vilket var BF-datumet nu igen?

Postat av: Sandra

Jag visste inte att du hade en blogg :P Borde egentligen börja plugga lite på matten men jag känner mig inte sugen alls :P

2008-09-04 @ 17:36:10
URL: http://lillsazza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback