Tentor igen och jag längtar till BF

S fick en flicka den 21 augusti om jag inte helt missminner mig. Bilderna på henne är jättesöta och det får mig verkligen att längta mer till vårat bf, beräknadefödelsedatum. Det är verkligen inte så länge kvar nu... v34+4 :) Snart snart snart!

Jag håller på att plugga till ännu en tentamen. DVG det här varvet. På fredag... Urk! Men, det kanske är värt det. Om  inte annat så går jag väl dit och försöker. Imorgon skall jag hämta en tenta, har  inte tid med att plugga till den, kognitiv neurovetenskap. Har föräldragruppsmöte mellan 13 och 15 men vår barnmorska har bokat in oss på ett läkarbesök samma dag kl14. Jag kan inte förstå varför hon är så dålig på tidsplanering. Läkarbesöket är dock viktigast så det är det som blir prioriterat. Men, det blir inte någon tenta för mig i morgon.

Bakade rödvinbärskaka igår. Den lite nyttigare varianten. Ska lägga upp receptet lite senare ikväll. Kanske baka lite till.

Funderar på vad jag ska köpa till J. Har så många idéer, men så lite tid att förverkliga dem. Suck! Det är roligt när folk fyller år och flyttar och förlovar sig och .... :) Hon fyllde år igår så jag ska försöka komma ihåg att ringa ikväll. Tror att hon jobbar idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback