Svårt med plugg stämningen

Jag sitter och försöker komma ifas och få lite pluggkänsla. Det är svårt. Håller just nu på och ska plugga till en tenta som är det 20:e. Tufft är det. Det är så lätt att bli lockad av så mycket annat när jag är hemma. Försökte med att sitta på bibloteket inne i stan på morgonen igår, men det gick inte så bra. Jag kom dit tidigt (vilket var väldigt duktigt av mig), men det visade sig att de öppnade kl 11 och inte 9 som jag trodde. Sommartider. Men det var en bra namnsdag i varje fall. Jag blev bjuden på mat på Invito och på bio och såg Mama Mia. Jag hade enormt roligt, fram tills att det började knipa så mycket under de sista scenerna av filmen att jag hade svårt att skilja knnipen från värkar eller bara dålig mage. Tack och lov är det bättre nu. trots det så var det den bästa namnsdagen nånsin. Bättre än förra året då jag blev jordgeting stucken av flera jordgfetingar.

Det var skönt med lite av en vuxen kväll. Även om den  inte var så mycket klackar i taket och drinkar med paraplyer. Jag längtar faktiskt efter att få gå ut och roa mig ordentligt. Det är snart två år sedan. Åhhhh... drömma mig bort. Liten är värd att jag inte pysslar med sånt festande. Inte med Liten i magen och sedan har jag inte tänkt att festa stort medans jag ammar. Kan inte tänka mig att det skulle vara bra. Men, det är ju faktiskt så att det är roligt att få gå ut och svänga de små lurviga med sina tjejkompisar ibland också. Längtar!

Skulle göra lite fint i lill stugan på gården så att jag kunde sitta där och plugga. På så sätt blir jag inte lite lockad av att slå på tv eller göra annat. Tyvärr ville inte låset på dörren hjälpa mig utan tjorvar. Så dörren är fortfarande sstängd och jag kommer mig inte in. Det gör inte tjuvar heller så  jag antar att grillen som står där, står där i säkert förvar.

Äsch, nu ska jag ta och koka mig lite te och göra det ordentligt mysigt. Har städat undan lite så att jag inte har något att reta mig på. Allt för att komma i fas med att plugga. M kommer hem sent ikväll. Han jobbar och sedan så ska han äta med sina kompisar och se Arkiv X filmen. Jag vågar inte se den på bio. M får se den först och sedan med mig. Då kan han säga till mig när jag, den lilla mesen, ska blunda. Jag vill slippa ha mardrömmar. Nä, se där nu var jag nära att bli fast här framför datorn extra länge. Till te kokandet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback