Besök under porlande ljud

Jag är så glad för att Josefin ville komma förbi i eftermiddag. Fästmannen min ska äta middag med arbetskamraterna och cheferna och vara ute och svira till lite senare än vanligt när han gör sånt. Låter super trevligt det där och självklart får jag hämta upp sötnosen i sitt lite lulliga tillstånd, för lullig är allt han brukar bli (om det ens syns på honom). Tänkte att jag skulle bjuda henne på middag om hon ändå skulle komma hit. För jag tycker att det faktiskt är rätt och riktigt att vänner bjuder tillbaka ibland. Josefin har varit så riktigt go och bjudit på kakor, te och annat mysigt när man haft vägarna förbi, så visst är det väl dags att visa lite uppskattning. Ska bli skönt att få pladdra på om allt och inget, gå promenad och kanske åka iväg en sväng. Blir kanon! Tycker verkligen om henne.

Ne, nu ska jag titta till tösen och porlandet i hallen. Mannen i mitt liv var underbar och eldade hårt i morse så att vi kunde duscha, men det eldades visst lite för hårt för tanken därnere i källaren blev för full. Som tur är så kokar det inte över längre så att det låter som att någon släpper ner bomber på huset och krig har brutit ut. Jag öppnade ventilen till den andra tanken och men det porlar fortfarande. Nåväl, dags att göra något nyttigt annat än att sitta här och filosofera om hur dagen kommer att bli.

Kommentarer
Postat av: Gjord av socker

Kolla in hemsidan hon som gör dom där tårtorna har en kurs och det är här i umeå. Skriver här eftersom du är sämst på mail. :P/R


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback