... var när hur? Åh, SUCK!

Igår tog jag bilen efter middagen och åkte iväg till en handelsträdgård. Jag ska dit igen och åkte mest igår för att kolla in vad som fanns att välja på. Såklart kommer yttligare en leverans dit idag med ännu fler perenner. Det var ju givetvis redan fullt där, så jag undrar hur de hade tänkt att rymma ännu mer blommor, träd och buskar. Jag köpte två pioner. Jag och fästmannen ska ta bort några buskar i rabatten på baksidan och då kommer det att bli väldigt tomt, så då passar det ju väldigt bra med pioner som faktiskt bli väldigt stora. De blir ca. 80 cm höga och ungefär lika stora i diameter. Kommer säkerligen att bli väldigt fint. Seadn köpte jag även bättre ställningar till rosorna vid trappen på baksidan. Ser mycket bättre ut nu. De som var där innan var nog inte rätt storlek och inte tillräckligt kraftiga heller. De var alldeles böjda och krokiga.

Jag har kommit till insikt i att det här med trädgårdsarbete är som en sjukdom. När man väl stoppat ner händerna i jorden så ser man bara mer grejer man skulle vilja göra. Ju mer jag håller på, så ser jag var jag skulle vilja plantera ner blommor. Finns det plats här om jag skulle vilja plantera ner denna sort och skulle denna planta klara av detta klimat. Så mycket som jag skulle vilja göra kan jag ju tyvärr inte. Skulle vi mot förmodan vara tvugna att flytta kan jag ju inte ta med mig alla plantorna. Suck. Måste bli klar med utbildningen nu Nu NU!!!!! Ja, jag sa ju det. Det är som en sjukdom. Bli klar med utbildningen för att få stoppa ner fötterna ännu längre ner i myllan och rota dem, leva med jord under naglarna och andas luft som inte har lika mycket avgaser som inne i centrum.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Du behöver nog inte tänka på trädgårdarbete som en sjukdom för är det något som är så hälsosamt att bli beroende av så är det väl det. Bränna kalorier, få friskluft, solsken och mental stimulans. ;) Hälsosamt för allt annat än möjligtvis plånboken.Min lilla kusin
http://zaliina.blogg.se har just köpt tomt för att bygga hus i Sävar. Kul att många trivs där!

2009-05-14 @ 10:20:42
URL: http://lilltjoppa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback