Snart Påsk

Det är snart påsk och jag känner att det ska bli skönt på något sätt. Det är lite fler färger och pyssel och det är lite fler människor ute. Stor sannolikhet på grund av att det äntligen är mer sol. Dock är det nu lite kallare än det ver förra veckan. Nu på morgonen så snöade det faktiskt en smula. Kallt har det varit i huset också och kölden har som bitit sig fast i benmärgen. Längtar lite till lägenheten ändå. Inte för att jag tycker att det på något sätt är jobbigt i huset hos M, men jag vill leka lite med mina prylar också. De är ju faktiskt fortfarande kvar i lägenheten.

Vill hyra ut lägenheten i andra hand. Vi har pratat om det och det är bestämt, men jag vill plugga färdigt det jag håller på med förtillfället faktiskt. På det sättet hinner jag kanske komma lite mer i fas med mig själv också. Helst skulle jag ju vilja hyra ut lägenheten till någon kamrat. På det sättet kan jag ju faktiskt låta mina pruylar, eller de flesta av mina prylar, vara kvar. Hittar jag inte någon kamrat så blir jag tvungen att flytta alla mina saker och förvara dem antingen hos M eller hos mamma. Det löser sig nog.

Nu till påsk ska vi pynta lite. Det är skönt att det inte bara är jag som vill pynta och göra lite påskfint. jag tycker om traditioner. Det gör att man får en känsla för vilken årstid man är i och stämningen i själen blir lite bättre. Vi ska handla påskmat i eftermiddag och sedan ska vi pynta lite imorgon. Det ska bli roligt.