Tvungen att gå till skolan trots sjukdom

Jaha, det är torsdag i dag och jag är fortfarande sjuk. Influensan vill itne försvinna. Jg kräktes igår och det är egentligen inte bättre. Men, ... jag var ändå tvungen att gå till skolan. Det måste ju vara något fel på systemet om man måste gå till skolan trots att man är sjuk. Jag hade två val. Antingen så skulle jag stanna hemma och friskna till och göra hela laborationen på egenhand eller så skulle jag pallra mig till skolan och göra den med de andra. Så jag som inte vill göra laboration på egenhand pallrade mig till skolan trots sjukdom. Hur dum får man vara egentligen, men jag känner att valet inte är så stort. Åh, huvudet värker och ögonen svider och näsan rinner.... JAg är så less!!!!

Fortfarande sjuk!

Ligger här i sängen fortfarande. Urk! Ikväll skulle jag och Mårten egentligen gå på lucia movie night grejen på sf. Jag som såg fram emot det så mycket. Nä istället ligger jag i sängen och våndas och dessutom så var jag tvungen att sjukanmäla mig via försäkringskassan.

JUST PRECIS NU KOM MÅRTEN HEM OCH HADE KÖPT CHOKLAD TILL MIG!!!!!! VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLDEEEEEEEENNNNNNNNNNNSSSSSSSSSSSSSS BBBBÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAA
POJJJJJJJJJVÄÄÄÄÄNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEENNNNNNN!!!!!
Influensa

Jag måste ha åkt på influensan. Har aldrig haft riktig influensa, men nu tror jag att jag har det. Jag är så slut i kroppen av den här förkylningen så jag tar mig inte ens till skolan idag. Stark var jag som orkade igår. Men, idag är det bara att ligga kvar i sängen, eller åtminstone försöka.Tät i näsan och snorig och ont i bihålorna och svider och gör ont i ögonen. Går inte att svälja och det gör nt i halsen och upp mot öronen. Buhu!

Kryckor och ihopslagna böcker

Det är rätt så mycket som har hänt sedan jag sist skrev om mina försenade böcker. jag har bland annat bestämt mig för att göra tentamen, som egentligen ska vara på fredag, på omtenta tillfället. Mycket olikt mig själv må jag då säga, men vad ska jag göra. Jag har inte någon lust med att panikplugga, känner ingen motivation och jag vill göra ett bra jobb ifrån mig. Inte bara hafs igenom kursmaterialet. Det finns som ingen mening med det. Kursen är rolig och intressant och litteraturen bra och därmed vill jag också lära mig något.

Det händer roliga saker också. Jag och Mårten ska följa med J och R på Lucia Movienight. Tror att det var så det hette. Har varit på denna tillställning en gång förut, med inte så givande resultat. Resultatet var en skärrad och skrämd liten jag. Men, det är roligt och uppskattat när ens vänner vill att man ska följa med på sådana tillställningar. Det är roligt och uppskattat att vänner vill göra saker med en. Sånt gör mig glad.

Sedan har vi bakat pepparkakor också. J, R och L kom förbi för en pepparkaks och pyssel eftermiddag. Det var trevligt. La ner tid på att göra vegitariskt lasagne, därför var det lite tråkigt när den enda av oss som faktiskt var vegitarian fick lite förhinder och kom sent och inte hann att avsmaka rätten, men sånt är livet. Vi bakade massor med pepparkakor och gjorde massor med julkort och L hann få sina gardiner uppsydda. Pepparkakshuset som jag och Mårten håller på med är ett projekt som vi tar i tu med lite i sänder. Nu är Punchpaviljongen ihop limmad, men huset ska vi börja med alldeles snart. Får sätta upp bilder så fort jag får chansen.

Har itne köpt några julklappar än. Vilket jag så gärna skulle vilja göra, men jag har stött på lite problem. Förtillfället går jag på kryckor och det är lite små komplicerat att gå på stan. Jag är i alla fall lite bättre i foten, men jag kan fortfarande inte stödja på foten. Vad jag har gjort är ett mysterium, men jag måste bli bra. Jag bara måste det! Jag som längtar till jul. jag som längtar. Vi har pysslar här hemma med att sätta upp julgardiner och stakar och annat julpynt. Så det är enormt mysigt nu! Tänka sig att vi ska få en riktig julgran i år och att vi köpt en julgransmatta som är så där speciell och julig och helt icket specialdesignad. Kan bli så less på sånt. Såsom julkalendern antyder så vill jag ha en riktig jul och för mig så innebär det tomtar och en julgran som faktiskt är grön (oavsett om den är i plast eller riktig). Det är lite läskigt att de säljer julgranar i silver och i rågummi och i vitglitterplast på stan. Nej, det är inte för mig. Om andra tycker om det så får de göra det, bara jag slipper så är det bra :)