Valentine och Listor

Idag är det Alla Hjärtans Dag. Det är en sådan där dag då man eller mer specifikt jag skulle vilja spendera i sängen med min älskade och spendera hela dagen med att kyssas och göra alla de saker som man ska göra under en dag som denna. Men, nu är det ju så att jag har en liten hemlighet på gång. Ett litet pyssel som tar lite tid så det får bli till helgen. Då jag kan spendera lite mer kvalitetstid med M. Jag har insett att jag är duktig på att spendera kvalitetstid. Dock finns det några saker som jag inte har gjort som jag skulle kunna göra :D

På min egen begäran gör jag nu en lista med positivitet:
M
Bror
Mamma
Pappa
Farmor
Vänner
Måla
Dricka kaffe
Vara effektiv och inse att jag faktiskt varit duktig
Klapp på axeln när jag gjort något bra
Pussar
Kel
Kyssar
Sex
Träning
Sy fantasifantastiska saker
Stora lätta snöflingor
Solsken
Gnistrande snö
Orden "Jag älskar dig!" när jag är ledsen
Glass
Tanken "Jag försöker i alla fall lösa saker så att det ska bli bättre. Många gör inte ens det."
Att skriva i min postitivitetsbok
Att läsa det jag skrivit i min positivitetsbok
Drömma och Dagdrömma
o.s.v

På in egen begäran kommer här också saker som är positiva och som jag vill göra:
Gå på bio
Resa till Thailand, Kanada, Australien, Tyskland, Japan/Kina, UK, Karlstad och till Anna.
Gå på restaurang
Måla tavlor.
Sy färdigt min maskerad/fantasi-outfit
Spendera tid med min pojkvän
Spendera tid med mina vänner
Rota mig på ett och samma ställe och känna mig trygg.
Någon gång kanske skaffa barn
Plugga färdigt min utbildning
Spendera en heldag i pyjamas framför tv:n

Jag har insett att jag är en list-människa, men jag tror inte att jag är det så mycket i vardagen. Jag skriver inte alltid upp vad jag ska handla på affären Jag gör det ofta men inte jämt. Jag gör listor över positiva saker som jag vill ska vara längre än de negativa och jag gör listor med saker som dessa. Detta borde vara tillräckligt för att göra mig till en list-människa.

Jag saknar M just nu Enormt. Speciellt efter i morse. Efter helgen ska jag bota min oros-känslor. Om de inte blivit botade tidigare. Den enda onskan är okunskap.

Idag ska jag skriva ut två artiklar och skriva referat på dem och lämna in dem till Linus. Hade totalt glömt bort det. Det positiva är att jag gör det nu när jag kommit på det. Negativt att jag glömde bort det totalt. När det är gjort så kommer det att kännas så där extremt bra så att jag med gott samvete kan spendera tid på något helt annat.

Hoppas hoppas att det där med CSN löser sig. Just nu tycker jag att det känns riktigt jobbigt. Jag vill inte att det ska kännas jobbigt. Bra är att jag gjort typ allt jag kangöra för att ordna det.

Jag tycker att Alla Hjärtans Dag ska vara en dag som alla andra dagar, när man visar vad man känner och hur mycket man älskar sina nära och kära och då lite extra sin käreste. En dag när man visar hur mycket de betyder! Vilket man bör göra varje dag, men just idag... Om M inte redan visste, vilket jag tror att han gör, så hoppas jag att jag kan visa det mer än vanligt.


 

Just nu Önskar jag mig innerligt att det kunde varit en helgdag och att jag hade kunnat göra det jag pysslat med i huvudet den senaste tiden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback