Så där liten

Men, förlåt då... det hette tydligen inte studievägledare det där du jobbar med utan programvägledare eller något sådan. hmmm... Är det inte meningen att det är samma sak. Innebär det att man inte har samma arbetsuppgifter. 

Jag träffade på D och J.M. idag och fick veta att båda har det lite klurigt de med med studierna och så. skönt att inte vara ensam med det.

Annars har jag rett ut saker med E och det gjorde mig glad.

Hittade en liten jeansdagbok att ha som positivitetsbok i fyndlådan för tio kronor. Man skulle då kunna ifråga sätta varför jag inte tog hela lådan då det enligt skylten, Om jag inte minns helt fel nu, inte var varje sak i lådan för tio kronor. Nej hela lådan... Jobbigt att bära.

Jag saknar förövrigt att vara liten. Ibland skulle man bara att någon höll om en som när man var så där riktigt riktigt liten. Tyvärr vet jag inte riktigt hur det känns. Mina föräldrar var alldrig riktigt så kramiga av sig när det gällde tröst. Däremot fick jag lära mig att inte gråta för varje liten skit sak. Dock så vet jag hur jag skulle vilja bli om hållen och vilja hålla om ibland och det är tillräckligt för att säga: Jag skulle vilja bli om hållen så där som när man var liten.
Jag kan faktiskt tänka mig.

Men omhållen kan jag bli i alla fall och det gör med till den gladaste i världen i alla fall.

E har kommit tillbaka från Frankrike och jag är lite ledsen på att inte plugga med honom. Han verkade lite ledsen över att jag inte skulle plugga med honom nu den här veckan framåt. Men men.. måste tyvärr prioritera. Sucka.

Springer och kramar på M och läser lite Kalle och HObbe innan jga går på prommenad nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback