En vanlig dag Numera

Det är andra gången idag som jag eldar i pannan nere i källaren i det hus som min pojkvän bor i och som jag förtillfället är i mer än halvtid. Det är lite egendomligt att tänka att jag faktiskt eldar för att huset ska vara varmt och att det ska finnas varmvatten. Det är även lite egendomligt att en inbiten stadsbo som jag har hamnat i ett hus så pass långt utanför stan och i ett område med massor av barnfamiljer. Det snöar mycket ute och det blir bara mer och mer snö på gården. Min tanke var även att jag skulle skotta bort en del av snön så att det inte blir lika mycekt senare ikväll. Inte för mig, men för den anadra parten som vistas under detta tak. Snön är rätt tung och blöt. Ju mer snö det kommer desto jobbigare blir det ju att få bort det. Hellre gå ut två gånger ifriska luften och att det går någorlunda bra än en gång och det är så tungt att jag kommer att bli skrämd för resten av livet.

Håller på att java mig lite också. Sitter och skriver dagbok i väntan på ett svar så att jag kan fortsätta att java. Det kändes rätt roligt att få sitta och pyssla på med det.

Tänkte även försöka skämma bort mig själv ltie med att möjligtvis hälla upp ett bad och värma upp min kropp lite ikväll. Antingen det eller åka och bada inne i stan. Men, det vill jag ska kännas förtjänat. Det betyder att jag idag ska följa mitt schema.

Frukost [X]
Java [X]
Elda i pannan [X]
Java [X]
Skotta []
Java [X]
Lunch [X]
Java [X]
Elda i pannan [X]
Java [X]
Affären/Handla []
Middag []
Java frågestund []
Tid för att lyssna på min kropp / Åtekopplig []

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback