Saknad

Det här med saknad är underligt. Har haft myckt den senaste tiden att göra vilket har resulterat i att jag gått upp tidigt på morgonen och kommit hem på eftermiddagen. På ett ungefär som en vanlig arbetsdag. Nu när det lugnar ner sig och jag har annat att göra som innebär att jag måste befinna mig hemma. Ja, då kommer saknade och nyper mig i siderna. Påminner om hur tyst det är i huset. När jag inte känner stark saknad? När jag har mycket att göra och inte har tid att tänka och reflektera över att jag kan sakna. Det är inte tyst när man har mycket att göra eller tänka på. Fungerar på ett ungefär som när man har roligt. Tiden går fortare då. För jag är så upptagen att jag inte hinner känna efter hur fort tiden har gått.

Tittade tillbaka vid vägkorsningen där du gick på väg till ditt jobb och jag på väg för att ordna med alla mina saker. Inte så konstigt egentligen, men jag ville så gärna skrika; Jag älskar Dig!
Skrika ut det så högt som jag bara kunde. Du såg tillbaka och jag log och jag tänkte. Jag saknar dig även om jag kommer att träffa dig om några timmar. fyra eller fem för att vara mer exakt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback