Bröllopsinspiration

Jag blev så inspirerad av bröllopp och inredning nu när jag surfade runt på internet. Hittade bland annat till den här sidan som viser massor med vackra bilder på brudbuketter http://www.blomsterkonstnaren.se/brollop2.htm . Jag kan helt enkelt inte låta bli att drömma mig bort till bröllopsklänningar http://www.sanpatrick.com/ och buketter och allt som har med det att göra. Att få dela något så fint som ett äktenskap med allt vad det innebär. Skrikande ungar med tonårsrevolt, hungrig man sent från jobbet att själv vara hungrig och sen från jobbet, familje dagar med grillad korv och regniga dagar och soliga dagar och kyssar och påtande i trädgården... Allt är ju inte perfekt det måste man ju förstå. Men, att kunna få dela allt med den man älskar... både sin lycka och sin sorg... det gör mig på något sätt varm långt in i hjärteroten.

Vi har inte varit förlovade så fasligt länge. Lite längre än bebben i magen har existerat, så man kan ju säga att bebben är den bästa förlovningspresenten i våra liv på många sätt, trots att han eller hon inte har kommit ut än. Fast än så länge blir jag bara lyckligare och lyckligare varje morgon jag vaknar upp och ser M ligga där bredvid mig och jag tänker. Jag har så tur som har honom i mitt liv.

Så, det här med att drömma mig bort bland brudbuketter och bröllopsklänningar... det kanske inte är så konstigt. Hur många gånger i sitt liv får man uppleva något sådant med den man älskar? Att få fira sin kärlek till varandra det är vackert!

Kommentarer
Postat av: Du vet ju!

Hej Prupert här!

http://www.blomsterkonstnaren.se/images/brollop2003/flower14.jpg är min favvo! Övertala Mården att det är den som gäller! Nu ska jag fortsätta packa... Känns lite knas att packa ner mer nu när det är fullt! Smsa om jag ska skicka upp nått från fjollträsk!!

Hejhoppne!

2008-11-30 @ 12:59:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback