Förkylning och tandbekymmer

Nu har jag varit sjuk snart en vecka. Riktigt risig blev jag under onsdag kvall tror jag. Det var då snuvan kom igång ordentligt. Förkylning är inte någon höjdare. Speciellt inte när det kommer ungefär samtidigt med pollenvågorna. Jag är hängig, trött och orkeslös. Nyser konstant och har ont i halsen och i öronen. Inte alls någon höjdare. 

Som att det inte skulle vara nog har jag dessuotm fått lite tandköttsproblem. Förmodligen på grund av visdomstandsfickan på vänster sida. Det är inte roligt det heller. Tänkte, istället för att klaga och tycka synd om mig själv så kan jag ju ta och ringa till tandläkaren. Modigt tycker jag som avskyr att gå till tandläkaren. Fast det är klart. Det som gör mig mer rädd än en tandläkare är faktiskt att tappa alla tänder. *ryser* Det skulle vara riktigt hemskt. Ska göra ett försök till med att ringa. När jag hade samlat modet för en stund sedan så fick jag bara deras telefonsvarare som sa att de var ute och inte skulle komma tillbaka förrän 10:10. Nåväl. 

Kommentarer
Postat av: Josefin

Ja, verkligen tråkigt med förkylning! Nu när det äntligen är vår och sol ute (i alla fall nästan alla dagar). Jag är ledig imorgon, men då är du nog inte frisk ännu. Sedan jobbar jag kväll tisdag-torsdag så jag kan tidigast komma och hälsa på fredagkväll, lördagkväll eller söndagkväll. Mamma och syrran ska åka bil till IKEA imorgon och jag funderar på att följa med för skojs skull bara för att umgås med mamma och syrrran. Sen kan man ju drömma om vad man ska köpa till hösten när vi flyttat klart.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback