Mitt fluffiga inköp

Jag kan känna att det är lite våghalsigt att göra detta, men jag kunde liksom inte låta bli. De brukar säga att man ska vara försiktig de tre första månaderna av graviditeten eftersom man löper större risk för missfall då. Trots detta så köpte jag denna lilla filur till liten i slutet på den tredje månaden.

                                                                     


När man drar lammet i svansen och sedan släpper så rör den sig framåt och bjällran runt halsen, den syns på bilden, pinglar. Visst är det sött! Skulle nog ha köpt den i alla fall, även om jag inte var gravid. Jag blir lite varm och fluffig inuti när jag tittar påden. Köpt på LillaMirakel butiken här i stan och tyvärr sa de att det var den sista. Tur för mig som fick den tio kronor billigare. Dyr var den i alla fall, men så värt det!

Jag är i fjärde månaden nu, så som barnmorskan Maria räknade på det, och förhoppninsvis så börjar vår lilla krabat eller pyre att boxa och sparka sin mamma från insidan. Datumet för bebbens födelse fastställs lite närmare den 21 april när jag och älskade M ska på ultraljud. Spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback