Treåringstrots och Tonårshormoner

Jag blev otroligt arg idag. Tur att det har gått över nu, men i varje fall. Jag känner ändå att jag vill dela med mig. Jag är så less på den här kursen jag läser just nu. Det hara inte varit något annat än tjafs. Dålig planering, ingen information och föreläsare som inte dyker upp. De har ingen koll på vad vi kan eller vad de ska lära ut, så hela tiden ger de oss artiklar i sista minuten. Nu ska vi ha tentamen  på fredag och informationen på vad som kommer att behandlas och inte under tillfället är en överaskning. Riktigt dåligt! Dåligt säger jag!!!! Det här får mig att bli mer och mer peppad på att bli klar. Det är konstigt. M har rätt i det han säger. När man väl börjar läsa de högre nivåerna på universitetet, då har de flesta inte någon koll på vad de ska lära ut. De vet helt enkelt inte vad vi har lärt oss tidigare, så därför blir en del kurser på c och d nivå ibland så enkla och konstiga att man skulle kunna tro att det är a kurser. Trist!

Jag var så arg idag att jag stampade i golvet och skrek rätt ut, som en liten treåring som inte fått som hon ville, och sedan slängde jag mig i sängen som en tonårstjej och bara grät i kudden. Riktigt illa! Fäktade demonstrativt runt mig självför att bli av med all ilska och som att det inte var nog så ringde kära mamma alldeles olämpligt och hamnade mitt i krigszonen. Tack och lov så hade det mesta lagt sig då hon ringde, men hon kände nog igen det griniga humöret. Det var nog bra att jag kunde tygla mig så pass mycket att jag kunde be om ursäkt för mitt humör redan innan hon la på och sa att jag uppskattade att hon bryr sig så mycket, men att det bara inte var så lämpligt att prata med mig just då. Hon förstod och ringde mig lite senare istället. Bra att man har en tålmodig mor och inte en som tar det man säger allt för personligt.

Jag längar efter att börja jobba. Faktiskt! M säger att det inte är något att längta efter, men jag tycker det i alla fall. Jag vill vara ledig efter att jag jobbat. Komma hem och göra det jag ska och ibland emellanåt ha semester. Jag vill jobba!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback