I väntan på försökspersoner

Just nu är det så mycket som händer. Hinner inte riktigt  med mig själv. Så imorgon då det är beräknat att bokhyllan ska komma kommer jag att ta mig själv lite ledigt. Förtillfället håller vi på med en obligatorisk laboration, vilken är intressant men innebär mycket väntande. Kändes lite tungt igår då vi hade väntat i typ två timmar mellan försökspersoner. Nåväl, ingen har väl påstått att vetenskapen går fort fram. För att lätta på stämmningen lite har jag tagit med mig Ticket to Ride spelet.

Lite grinig

Jag har inte någon lust att gå till skolan. Det känns så tråkigt att jag inte har så där jättebra kontakt med klassen. Fast jag börjar misstänka att det beror på att ingen har varit där de sensate två veckorna. Drygt. Det skulle kännas bra om det fanns lite klasskamrater som faktiskt verkade ha ambition att sitta och plugga tillsammans.

Inventering

Jag hjälpte till på ICA igår. Hade lovat J&H att jag skulle komma dit och hjälpa till med inventeringen. Den höll på mellan 18:00 och 21:30. Typ 350 kronor. Det var rätt roligt. Fast jag blev rätt trött. Jag tycks vara och bli fort trött numera.