Bara en massa tankar

Sotaren har varit här. Han var lite smått läskig. Jag tycker att det är så läskigt när folk inte tittar en i ögonen när de talar till en. Hade faktiskt föredragit att den andra sotaren hade kommit även fast jag skulle tycka att det var pinsamt. Den här sotaren var jag inte så villig att släppa in i huset.

Har ingen träningsvärk sedan igår trots att jag tog i rätt mycket. Klart att jag kunde ha tagit i mer, men då jag inte hade tagit astma medicinen så fick jag helt enkelt ta det så lungt jag kunde. Trots det så började det pipa och rossla i lungorna. Nåväl, jag tror att det var sambandet mellan träning och väldigt väldigt kallt som gjorde det värre än vad det annars brukar vara. Samt att jag har varit så sjuk. Tack och lov för att jag är frisk nu.

Håller på att städa huset. Blev less på att sitta och försöka läsa artiklarna, som vi ska ha läst, på datorn. För att kunna skriva ut den så måste jag tydligen ladda ner något program från internet och det är jag inte så sugen på att göra. Jag sitter för det mesta på M's dator och den vill jag inte ladda ner program på hur som helst. Det låter jag honom få göra själv. Har planerat att skruva i sär min egen dator då den används så sällan. Dett gjorde min bror glad och han försöker nu att få den. Jag kommer säkert att få användning för den senare. Så så lätt kommer den inte i hans ägo, inte riktigt än :D Bokhyllan håller jag på att tömma sakta men säkert. Snart kommer den nya. Eller, tj... den är ju inte ny, men här är den det :D

M jag längtar så tills det verkligen är helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback