Berg och dalbana

Så vad hände. Jag åkte inte iväg och gjorde tentan. Jag var alldeles för trött och jag hade verkligen inte någon energi. Jag skjutsade M till jobbet åkte till min farmor och somnade där på hennes säng medans hon hade åkt iväg till stan för att gå på banken. Sedan när hon kom hem så låg jag fortfarande och sov och hon hann till och med gå på affären komma tillbaka och gå ut med soporna innan jag vaknade. Klockan var då 12 på dagen. Då är man trött och näst intill utbränd. Inte roligt. Fick lunch av farmor. Köttsoppa och till efterrätt så fick jag pannkakor. Mmmm... jättegott! Resten av dagen spenderades på att baka bullar. Snacka om slapp dag. Jag tror itne att jag behövt att vila upp mig så här mycket på länge!

Igår eftermiddag var en av de större dagarna i mitt liv. Notis till mig själv.

I övrigt var jag och M och kollade på en ny säng idag på MIO. Det var skönt. Vi hittade två som vi var rätt intresserade av. Lite synd bara att de som arbetade där inte verkade vara så kunniga eller kanske bara inte riktigt var på humör på att hjälpa oss. Jag skyller lite på vädret. Det är bara slask ute och snöblandat regn. Riktigt tråkigt väder. Tack och lov för att jag har köpt ett par riktigt bra skor. Skor som inte läcker inte vatten. Skor som är torra sköna och varma. Vi kollade på sängramar och soffor också och på lite soffbord. Det är roligt att titta på möbler och inrednings prylar. Å, jag önskar att jag hade mer tid och pengar till att göra sådana saker. Det borde vara motivations höjande i varje fall. Dock tror jag att vila är det som behövs mest.

Jag skulle egentligen vara med L idag, men det kändes inte så bra att åka till henne. Trött och lite grinig. Tror itne att jag skulle vara ett så bra sällskap faktiskt. Ibland och för det mesta så är det bäst att vara ärlig och inte ens försöka komma på någon lam ursäkt. Säga precis som man känner.

Längtar till nästa Lördag :D Pepp för det i alla fall!

Det är lite som en berg och dalbana. När det gäller skolan måste jag vila och samla krafter, medans det med så mycket på hemma plan är så mycket som gör mig peppad. Hmmm.. Måste kunne förena min känslor lite tror jag.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Min mamma ska vikariera för V som programstudievägledare på ditt program några månader. Var snäll mot henne! Jag fick henne att gruva sig rejält idag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback