Gammal själ i en ung kropp

Lördagen var underbar trots att jag har hormonstörningar uppöver öronen av någon anledning. Glad ledsen Gald ledsen. Fast jag måste ändå säga att dagen var en av de absolut bästa någonsin. Massa kärlek till dig M.

Söndagen har också varit otroligt bra, fast jag även denna dag har haft homoner springandes upp efter väggarna. Vet faktiskt inte vad det beror på riktigt. Börjar bli lite nervös för det. Gråt mild och extrem glad om vart annat. J&H var förbi och åt middag här. Mårten lagade det mesta av maten efter ett recept vi hittat på internet. Vi trodde först att laxen inte var till räckligt lagad då trots att vi hade haft den mer än dumbbelt så lång tid i ugnen, men efter att kollat upp det lite så var den nog det ändå trots allt. Receptet var jättegott, men jag tror att jag ska mixtra lite med det.
Vi spelade mah jong och åt semlor som J hade bakat. Hon är så duktig på semlor. Helt otroligt goda blir de. Inte alls som mina som blir stenhårda. *fnissa* Man kan itne vara bra så allt. Finns annat som jag är duktig på så J får behålla sina semlor föralltid tror jag. Det är trevligt att umgås med ett annat par än oss själva och itne bjuda in så många andra hela tiden. Man får som tid att ägna åt varandra och prata om allt möjligt. Hoppas att det blir fler sådana kvällar framöver.

Idag är det Måndag. Enligt med käre far ska bokhyllan komma antingen idag eller imorgon. Längtar. Längtar också efter sängen. Det är roligt att det blir lite nytt. Jag tycker om inredning. Har ju börjat en ny kategori, så det kommer nog mer omdet senare. Att renovera och inreda har jag fått lära mig av C är massor med vuxenpoäng. Testade och fick ett klart och tydligt resultat:
Din vuxenpoäng är: 19.7
Din ålder borde vara 36.6 enligt Sveriges Vuxenpoängstyrelse
På sätt och vis känns det bra. Innebär allt detta med parmiddagar och inredning och dylikt att jag är en "Gammal själ i en ung kropp" ?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback