Kollat på sängar

Jag och M var och kollade på sängar igår innan vi skulle till R. Det var otriligt roligt och informationsrikt. Lärde mig jättemycket och personalen där var superproffsiga. Vi fick verkligen svar på alla frågor som vi ställde! Annat var det ju på MIO där vi inte fick några vettiga svar alls.

Jag har insett något. Det är farligt att ligga i sängar på ett sängvaruhus och känna hur skön de är och nästan somna. För att sedan komma hem försöka somna i sängen hemma och känns fjädrarna i ryggen. Åh.. Jag somnade tillsist men vaknade ett par gånger under natten. Dock så var det värre under morgonen då jag helt blev vare om min stackars rygg som kändes som att den var 89 år gammal och hade gått av. M säger att det är lika bar att vi köper sängen på en gång, även om jag känner att det är jobbigt då jag vill kunna lägga till mycket mer pengar än vad jag kan för nuvarande. Det suger att vara student och jag borde hitta ett extra knäck, men för att vara ärlig så kräver min utbildning mycket uppmärksamhet från mig. Jag får helt enkelt betala in lit extra på M's konto fram över. Det är sant det han säger att det kanske är bäst att investera i en ordentlig säng innan det blir mycket värre med ryggen. Eller som han säger Kroniska ryggproblem! Det låter definitivt inte som någon höjdare.

Så det blir en del nytt framöver. Bokhyllan som pappa skickar upp med tio flyttlådor med böcker och en säng, underförutsättning att vi bestämmer oss för den som vi kollat på.

Sängen är en riktig bjässe och enormt dyr.. en sådan där kontinental säng. I alla fall så är den dyr i mina mått mätt. Men, då ska man ju tänka på att man inte vill behöva byta ut den. Ska man köpa en säng vill man ju att den ska hålla i typ 15 - 20 år utan att sömnen blir lidande pga sängen. Det fanns en lite billigare variant av den sängen vi var och kollade på, som vi var rätt nöjd med också. Innan vi helt bestämmer oss så ska vi nog fråga några frågor till och sedan välja.

Jag har kamrater som säger till mig. Men du har ju en Hästens säng... Varför sover du inte i den. Jo, svaret på denna fråga är... DEN STÅR I GÄSTRUMMET! Jag vill inte sova i gästrummet när min älskade sover i den andra sängen och det blir trångt trångt i Hästens 90 x 200.

M btw jag verkligen längtar längtar till Lördag!!! :D Yay!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback