Ska börja träna igen

Jag har sett att det går att stoppa in sina inlägg i kategorier här på min blogg sida, så det är just precis vad jag ska göra. Jag har alltid så mycket att tänka över och fundera över och reflektera över, så att kategorisera in mina tankar kanske kan vara ett lite enklare sätt att få rätsida helt enkelt.

Jag har tänkt att det kan vara en bra idé att börja träna igen. Därför blev jag glad när min sambo ville följa med och prova karate med mig. När man är 25 och där över är det inte alltid så lätt att hitta gruppaktiviteter vad gäller träning, som så klart inte är bodypump eller liknande på valfritt gymställe.

Jag är inte förtjust i att åka och träna något som inte gör mig glad och att hitta något sådant är inte så lätt. Förut har jag tränat jujutsu och så har jag dansat fruktansvärt mycket olika dansstilar. dags att prova på något lite nytt. Sedan passar det ju mig bättre att träna med människor som man faktiskt lär att känna. Det är så trist att åka och träna och det man möts av är en random peppigt glad tränare som tränar en random gruopp med individer som inte säger ett ord till varandra. Det är inte så roligt. Sedan är det svårt att hitta pass tillsammans med vänner. Speciellt om man inte har riktigt samma intressen. Så, därför blev jag riktigt glad när M ville följa med mig och testa karate.

Dock var det nära att detta skulle gå i stöpet eller hur man nu brukar att uttrycka det hela. Hans jobb kan vara lite förutsäg bart för att uttrycka sig lite milt. Trots detta faktum lyckades han tillsist att få det att funka så att vi kan åka iväg klockan 20 ikväll. Det ska bli skoj! Packa mina väskor jag ska!

Hoppas att jag kommer att tycka att det är lika roligt efteråt, som jag hoppas att det ska vara nu.
Gå ner i vikt ska bara vara en bonus.

Det är lustigt hur mycket mer man rör på sig när man tycker att något är roligt och hur mycket mer man orkar röra sig när något är roligt.

Dags att börja skaka på rumpan ;) Jag tror att det är bra att tänka positivt om sin kropp och vara nöjd med den. För om man tar avstånd till sin kropp, då slutar man lyssna till vad den behöver och hur ska man då veta vad man behöver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback