Vardag

Så sitter jag här på skolan igen. Lyssnar på musiken på min mobil och väntar på att mina klasskamrater ska komma. På fredag är det dags för redovisning. Jag är så less på grupparbete för tillfället. Urk! Men, snart snart är det över.


Påskledig

Äntligen är det påsk! Vi har både hunnit påskpynta och åkt på utflykt. Här kommer två bilder.


Stolt inköp


Title: Du Var Inte Där För Mig
Artist: Lisa Ekdahl lyrics
Year: 1997
Album: Bortom Det Blå

Jag föll men inte fångade du mig
Du vände och gick hemåt till dig
Då jag krossades brutalt, vände du dig inte om
Fast du hade bett mig hoppa, fast du hade viskat - kom
Då jag fallit tror jag inte du såg
Hur förkrossad jag var där jag låg

Kanske har jag fel, men jag tyckte att du log
Och jag tänkte, om jag dör blir det för detta leende jag dog
Och jag minns hur jag så ner från en svindlande höjd
Där såg jag dig - leende och nöjd
Jag trodde du kommit hit för att möta mig
Men halvvägs i luften såg jag - att jag misstagit mig
Du var inte där för mig

Jag föll som om jag trodde att jag var
Beskyddad av dig - ja, osårbar
Jag visste inte då att ett ja kan bli ett nej
Men halvvägs i luften såg jag - att du hade ändrat dig
För utan tvekan vände du och gick
Du gick utan att möta min blick

Kanske har jag fel, men jag tyckte att du log
Och jag tänkte att om jag dör blir det för detta leende jag dog
Och jag minns jag såg ner från en svindlande höjd
Där såg jag dig - leende och nöjd
Jag trodde du kommit hit för att möta mig
Men halvvägs i luften såg jag - att jag misstagit mig

Du var inte där för mig
Du var inte där för mig
Du var inte där för mig
Du var inte där för mig
[Du Var Inte Där För Mig Lyrics on 
http://www.lyricsmania.com/ ] 


Jag har i veckan köpt mig handsfree så jag kan lyssna på musik på mobiltelefonen. Så nöjd var jag med mig själv. Jag hittade lurar meden sånn där liten pryl på så man kan byta låt utan att måsta plocka upp mobiltelefonen hela tiden. Dock stötte jag på lite problem. Utan större memory stick skulle jag bara kunna lyssna på några låtar, vilka jag skulle bli less less på i längden. Så... Jag bestämde mig för att unna mig ett minnes kort på 2GB. Ännu en teknikpryl inköpt. Haha... Jag som typ aldrig köper sånt. Jag är lite stolt över mig själv. Jag valde själv, betalade själv och bestämde mig själv för vad jag ville ha. Nöjd nöjd. Jag funderar nu på vad nästa inköp ska vara. För jag har allt insett att jag inte köper så mycket saker för att jag vill. Men, sakta och säkert går det framåt. Det förändras.

Mode & Graviditet

Är det okej att att känna sig fet? Jag känner mig fet. Även om jag på sätt förstår att det är graviditeten så känner jag mig fet. M och bror säger... Men, det ska ju vara så! Det är meningen att du ska bli lite fet! Nåväl, kanske det kanske, men jag har ingen lust att känna mig fet. Tänker så klart inte banta! Dock så skulle det vara kul med lite snygga mamma kläder. Det är väl inte för mycket begärt att få se i alla fall lite sexig och fin ut även om man är gravid? Letade efter lite snygga kläder för ett par veckor sedan när jag insåg att jag faktiskt blir rundare om magen och snart inte kan ha mina vanliga kläder. Till förtvivlan insåg jag även att det knappt finns något utbud för mammor. Det finns ett hav med bebbe-kläder, men knappt några till gravida kvinnor. I varje fall inte så mycket för gravida kvinnor som vill se lite fin ut. Är det för mycket begärt kanske att få behålla lite av sin sexighet och skönhet trots att man börjar se ut eller i varje fall känner sig som en val. Underkläder för gravida är rent ful. Under alla de gånger jag gått på stan och tittat på kläder har jag bara hittat ett par spetstrosor. Varför!!!!! Inte som att jag letar string eller nåt sånt, men jag vill inte behöva ha på mig enbart gigantiska bomullstrosor! som dessutom töjer ut sig!

I övrigt så känner jag mig riktigt bra. Illamåendet börjar bli bättre. Jag har köpt ett par armband på apoteket som stimulerar akupressurpunkt p6. Låter ju lite snuskigt, men det är en punkt på varje handled. På armbanden finns det kulor som trycker på p6 punkten och mildrar illamåendet. Jag har just tagit på mig dem. Återkommer med resultat. Än så länge har jag inte spytt. Det är ju bra. Tack till Jossie som rekommenderade. De är även bra för sjösjuka och åksjuka.

Jag är så less på att vara i skolan så det är helt otroligt. Till och med att vyssa nanna och natta mitt i nätterna känns roligt. Det är något nytt och det behöver jag nog, även om det är till bekostnad av sömnen. Det är riktigt illa när man är så less på skolan att till och med att byta blöjer låter roligare. Fast jag tror att det är ett tecken på att jag är redo för att bli mamma. Det ska bli roligt. Jobbigt men roligt.

Älskar dig M!

Stora Nyheter!

Så nu har vi berättat för föräldrar, syskon och vänner att vi väntar tillökning till hösten. Skönt att alla är så positiva. Jag och M framförallt. Så klart har det varit en berg och dalbana, men kan man vänta sig någonting annat. Det tar lite tid att förstå hur stort det är och trots att man kanske tror att man greppat vidden så kommer man nog aldrig riktigt att förstå hur stort det hela är.

Först så kom bokhyllan som pappa skickade upp, sedan kom sängen och vi förlovade oss. Det är stora förändringar i det också. Först går man omkring och tittar på ringar och vi hann till och med att gå på bröllopsmässan som hölls på plaza och sedan kommer man att tänka på att det här med mensen när hade jag den sist egentligen? Hmmmm... Jag brukar inte tänka så hårt på det, men den här gången så var det något som var utöver det vanliga. Värkande bröst och illamående. Trodde först att det var magkatarr eller något, men se det var det dåå inte. Till min och M's stora förtjusning. Bästa förlovningspresenten någonsin! En lite person i min mage. Eller nåväl, det var ju ett embryo när vi fick veta det. Fast nu är det inte ett litet embryo längre. Tydligen ska den redan ha fått öron.

Längtar längtar längtar tills illamåendet går över och längtar längtar längtar tills den lille eller lilla kommer ut till världen.

Love you M!