Mode & Graviditet

Är det okej att att känna sig fet? Jag känner mig fet. Även om jag på sätt förstår att det är graviditeten så känner jag mig fet. M och bror säger... Men, det ska ju vara så! Det är meningen att du ska bli lite fet! Nåväl, kanske det kanske, men jag har ingen lust att känna mig fet. Tänker så klart inte banta! Dock så skulle det vara kul med lite snygga mamma kläder. Det är väl inte för mycket begärt att få se i alla fall lite sexig och fin ut även om man är gravid? Letade efter lite snygga kläder för ett par veckor sedan när jag insåg att jag faktiskt blir rundare om magen och snart inte kan ha mina vanliga kläder. Till förtvivlan insåg jag även att det knappt finns något utbud för mammor. Det finns ett hav med bebbe-kläder, men knappt några till gravida kvinnor. I varje fall inte så mycket för gravida kvinnor som vill se lite fin ut. Är det för mycket begärt kanske att få behålla lite av sin sexighet och skönhet trots att man börjar se ut eller i varje fall känner sig som en val. Underkläder för gravida är rent ful. Under alla de gånger jag gått på stan och tittat på kläder har jag bara hittat ett par spetstrosor. Varför!!!!! Inte som att jag letar string eller nåt sånt, men jag vill inte behöva ha på mig enbart gigantiska bomullstrosor! som dessutom töjer ut sig!

I övrigt så känner jag mig riktigt bra. Illamåendet börjar bli bättre. Jag har köpt ett par armband på apoteket som stimulerar akupressurpunkt p6. Låter ju lite snuskigt, men det är en punkt på varje handled. På armbanden finns det kulor som trycker på p6 punkten och mildrar illamåendet. Jag har just tagit på mig dem. Återkommer med resultat. Än så länge har jag inte spytt. Det är ju bra. Tack till Jossie som rekommenderade. De är även bra för sjösjuka och åksjuka.

Jag är så less på att vara i skolan så det är helt otroligt. Till och med att vyssa nanna och natta mitt i nätterna känns roligt. Det är något nytt och det behöver jag nog, även om det är till bekostnad av sömnen. Det är riktigt illa när man är så less på skolan att till och med att byta blöjer låter roligare. Fast jag tror att det är ett tecken på att jag är redo för att bli mamma. Det ska bli roligt. Jobbigt men roligt.

Älskar dig M!

Kommentarer
Postat av: Josefin

Det är okej och det är helt säkert naturligt att du känner dig fet. Det är okej att banna naturen lite eller fälla några ilskna tårar. Förstår att det känns jobbigt, ovant och skrämmande med en hastigt förändrande kropp. *kram* Kom bara ihåg att alla vi andra tycker bara att det är vackert med en gravid kvinna. Just nu är du i allas ögon den ultimata symbolen för livet och hoppet. Det är imponerande det din kropp gör och att du bär fram en ny generation och att mänskligheten i och med det förs vidare. Du gör ett jätteviktigt jobb och många drömmer om att vara i din sits eller minns med glädje tillbaka på det du är med om. Känn dig cool, häftig, spektakulär, vacker och ståtlig istället!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback