Stora Nyheter!

Så nu har vi berättat för föräldrar, syskon och vänner att vi väntar tillökning till hösten. Skönt att alla är så positiva. Jag och M framförallt. Så klart har det varit en berg och dalbana, men kan man vänta sig någonting annat. Det tar lite tid att förstå hur stort det är och trots att man kanske tror att man greppat vidden så kommer man nog aldrig riktigt att förstå hur stort det hela är.

Först så kom bokhyllan som pappa skickade upp, sedan kom sängen och vi förlovade oss. Det är stora förändringar i det också. Först går man omkring och tittar på ringar och vi hann till och med att gå på bröllopsmässan som hölls på plaza och sedan kommer man att tänka på att det här med mensen när hade jag den sist egentligen? Hmmmm... Jag brukar inte tänka så hårt på det, men den här gången så var det något som var utöver det vanliga. Värkande bröst och illamående. Trodde först att det var magkatarr eller något, men se det var det dåå inte. Till min och M's stora förtjusning. Bästa förlovningspresenten någonsin! En lite person i min mage. Eller nåväl, det var ju ett embryo när vi fick veta det. Fast nu är det inte ett litet embryo längre. Tydligen ska den redan ha fått öron.

Längtar längtar längtar tills illamåendet går över och längtar längtar längtar tills den lille eller lilla kommer ut till världen.

Love you M!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback