Snart sittning

Just nu så läser jag två kurser på 100% vardera. Tycker ni att jag är tokig? Då får det nog vara då. Jag har tänkt att vara ledig så mycket som möjligt nu i sommar och samla krafter för att sköta om Liten när den vill komma ut i världen. Jag längtar. Ska sitta med en labb  idag och sedan om jag hinner ska jag försöka att åka ner till stan och kolla på en fin(mamma)klänning. Jag och M ska nämligen på fin utsparkssittning. Den hålles för mig och mina klasskamrater. Ska bli roligt och jag tänker inte missa den bara för att jag ska bli mamma. Jag får välja alkoholfrittalternativ till både fördrink och till mat. Det är snällt av L som fixar det åt mig. Hon tycker att det är väl förtjänat att vi ska ha en utsparkssittning trots att de yngre årskullarna inte verkar ha tid att dyka upp. Jag tänker då fara för för mig är det en milstolpe i utbildningen. Jag är glad att M vill följa med. Om jag tar mig ner på stan är det även tänkt att vi ska titta på bebbekläder också. Det ska bli superskoj. Åh vad jag älskar bebben! Viil bli klar med kurserna nu nu nu! Vill krama på bebben nu nu nu!

Redovisnings nervositet och Ultraljud

Idag ska vi redovisa. Jag har ingen aning om var vi ska vara, bara att det börjar kl 10. Missförstå inte. Jag tror inte att någon annan vet heller. Jag har då inte fått någon info om plats. Nervositet. Sedan hoppas jag bara till gudarna att alla i gruppen dyker upp så att vi kan få det hära överstökat. Jag vill bara bli klar klar klar!!! Bort med det jobbiga och in med det roliga och mer intressanta istället.

Idag så ska vi på ultraljudet igen och titta på det lilla livet i magen för andra gången. Jag längtar! Älskar dig M och Liten. Igår var vi till MVC och fick höra på hjärtljudet. Massor glad! Jag blev så lycklig när jag fick höra det och M med. Får man vara så lycklig? Ja, det får man.

Bort med redovisningen och in med ultraljudet och sedan glass!!! Väl förtjänat!