BÄST!

Jag har fått veta resultaten på mina tentor nu. Fy f*n vad jag är bäst! Är fruktansvärt stolt över mig själv. Hela terminen har jag varit gravid och illamåendet har kommit och gått och jag har varit förkyld till och från, men trots det så har jag lyckats läsa mer än 100% och dessutom klarat det. Höggravid under sommaren och ändå har jag pluggat och gjort två tentor under uppsamlingstillfället och KLARAT DEM!!! Hur briljant är inte det då. Godkänt på ena kursen och välgodkänd på den andra. Ena tentan var jag inte långt ifrån att spika dessutom! *klappar sig själv på axeln* Mycket bra jobbat flicka lilla :D Synd är väl att jag inte fick neuron gjord, men läkarbesöket var tvunget att komma först. Stackars lilla bebben behövde undersökningen så det fick ju komma först, men jag måste då säga att jag känner mig super med det jag åstadkommit. Inte många som kan säga att de lyckats åstadkomma det jag har under den här korta tiden. Haha!!! Bra för självförtroendet. Så, nu är det inte mycket kvar. Neuron så klart, men den borde jag kunna göra klar snart och sedan är det en valfri kurs och x-jobbet. Inte mycket kvar alls! Haha!!! Det är bra att jag har fått lite självförtroende nu och får se att det det faktiskt ger något att inte ge upp och att vara positivt inställd.

Nu är det inte långt kvar tills Liten vill komma ut. Det känner jag ganska rejält i kroppen.. Tröttare och slöare i musklerna och jag behöver mycket vila. Men, de som känner mig förstår nog att läget inte ser ut så. Nej, här hemma bakas det och prommenader tar jag i varje fall och åker iväg på lite turer för hemma kan man ju inte sitta och slöa dagarna i... Ne, jag har till och med tagit mig för att börja sticka lite :) Sedan mentalt förbereder jag mig för skrivandet av mitt CV och x-jobbet såklart. Ska ju försöka komma fram till var jag ska söka det, för det skulle vara otroligt roligt att göra det på ett företag. Men, såklart ska jag inte börja med att bestämma sådant direkt. Jag ska lära känna Liten först och se vad behov våran bebbe har. Kan ju vara så att vi får en liten kräk och öronont bebis och sådana behöver mycket uppmärksamhet. Behöver bebisar i varje fall. Men, ibland har de lite mer behov än annars. Jag är rätt säker på att Liten kommer att hålla både mamma och pappa vakna om nätterna och sova under dagarna. Liten är mycket lugnare på dagarna nu än förut, vilket inte är så konstigt egentligen... Det finns ju inte lika mycket plats att sparakas och röra sig på nu. Men, på nätterna när jag ligger väldigt tätt ihoptryckt mot M så vaknar till och med M av bebbens rörelser. Fniss! SötBebbe!

Ne, nu ska jag gå och klura ut vad jag ska laga för mat till middag. Tänkte låta M slippa för han mår tyvärr lite dåligt. Jag mådde illa i morse och nu är det hans tur. Stackarn! Suck. Nåväl... Något roligt bör jag ju komma på.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Åh, vad duktig du är! Så himla bra gjort att kunna koncentrera dig på det och plugga så att du klarade tentorna, trots allt du gått igenom under tiden och graviditetskrämpor och allt.

Postat av: Lisa

Bra gjort o klara tentorna! Måste kännas bra o ha de överstökat nu när du måste koncentrera dig på annat ;)

2008-10-01 @ 12:03:21
URL: http://lisaskrypin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback