Bullar och pyjamas

Jag mår mycket bättre i dag. Vilket känns väldigt skönt. Jag är så klart fortfarande krasslig, men betydligt bättre och humöret mer på topp än igår och då kan man ju inte klaga. Har varit mycket mera aktiv också. Åkte med M på OBS! och handlade. Vi köpte bland annat en pyjamas till Liten, fast på HM alldeles bredvid. Sedan när vi kom hem så bytta M bromsklossar och hängde tvätt medan jag bakade bullar.Har varit väldigt sugen på att baka bullar och kakor mm. Tror att det beror på att jag inte ska äta så mycket sånt nu, men bara för att man inte ska äta betyder inte att man inte kan baka och det är i princip lika roligt som att äta det man bakat. Om inte till och med roligare. Speciellt när man nu har en anledning till att bjuda. Snart fyller jag år! Snart snart snart.

Här kommer några fler bilder på kläder som vi köpt till Liten. Svårt att köpa då man inte riktigt vet om det blir en pojke eller flicka, så än så länge är det mest neutralt:


Behöver nog införskaffa lite byxor, någon jacka och sånt för en liten bebbe fryser mycket och måste hållas varm och torr. Man vill ju inte köpa för mycket på en gång de växer väldigt fort också. Åh längtar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback