Jag är mossig och Liten är fixerad

Nu ligger jag i sängen och är super förkyld. Näsan rinner och ögonen svider och jag är matt i hela kroppen. tack och lov för att jag har en så snäll fästman som köper pizza så vi inte behöver att laga mat. Kanon. Jag har ätit lite dåligt hela dagen, men var faktiskt hungrig nu till middagen. Har varit duktig och for på föräldragruppen som var i dag. Jag och M kunde ju inte komma förra gången så vi gick dit glada i hågen idag. Sedan var det ju meningen att vi skulle till barnmorskan direkt efter också. M är också krasslig och har haft feber hela veckan. Nu äntligen bryter min ut, men så pass att han hinner att komma tillbaka på jobbet och inte har tid att ta hand om mina snorpapper. SUCK.

Förlåt om allt är osammanhängande... det blir lätt så när man är så mossig i huvudet som jag är just nu.

Det gick bra hos barnmorskan. Bebben har varit lätt grinig i magen idag men uppförde sig väl på undersökningen. Det var värst under morgonen. Jag tror att Liten helt enkelt är lite grinig för att huvudet nu är fixerat, så det går inte att röra sig riktigt som man vill. Nu är det dessutom hicka på gång :P Ne, hudvudet är fixerat och om ca 10 dagar är allt färdigt och Liten våran klarar sig utmärkt om jag skulle få värkar och föda innan BF. 

Till J: BF för oss är beräknat vara den 4 oktober på kanelbullensdag :D

Ne, nu ska jag ta och vila mera. Har på mig en mössa på huvudet och ligger under täcket.

Nu är det inte bara bebben som har hicka... nu är det mamma också. Hicka är jobbigt och ännu jobbigare när man är förkyld och snorig. URK och BLÄ!

Btw, nästa torsdag ska vi på studiebesök på förlossningen och få prova lustgas. Ska bli intressant.


Kommentarer
Postat av: Josefin

Ja, gissa om du ska få många nybakta kanelbullar om du får liten på kanelbullens dag. Det måste väl kännas skönt att ha passerat datumet då bebben kan klara sig bra även om den föds för tidigt? Då kan du bara mysa och vänta. Börjar du bli otålig nåt då?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback