Det värmer i hjärtat

Själva födelsedagen började kanon bra med glasstårta och presenter. Jag är fortfarande inte så van vid att få frukost och tårta och presenter på sängen, men jag tror allt att det är något som jag kommer att kunna vänja mig med. Presentkort på klippning och SingStar 90 var perfekta presenter. Har inte varit och klippt mig än. Jag har inte bestämt mig för hur jag vill göra... klippa mig före eller efter förlossningen? Båda har ju sina för och nackdelar. Men, SingStar 90 är då väl nött nu :D Av mamma och pappa fick jag pengar till kläder och sånt. Perfa!
Här kommer en bild på Ms hemmagjorda glasstårta som var till mig och bara mig :) Trött och osminkad är jag på bilden, men enormt glad för frukosten, tårtan och presenter.

Firades lite halvt hos mamma senare på eftermiddagen också. Min sörjande moster var där också, vilket var trevligt. Dock blev det inte direkt nåt firande för mig. Trist, men så kan det vara. M muntrade upp mig lite till under kvällen. 

Sedan kom dagen som jag väntade mer ivrigt på... dagen efter... för då hade vi bjudit in vänner till oss båda. Jag hade bara skrivit att de skulle komma och fika lte öppethus aktigt så de behövde verkligen inte komma med presenter utan bara äta upp alla våra kakor. Men, JAG fick presenter i alla fall och M och jag fick espresso-koppar. Bror gav mig presentkort på MQ, han vet verkligen vad jag behöver. fniss fniss... hade verkligen inte något att göra med att jag hade sagt till honom att det var det enda han fick ge mig :D och Liten fick en napphållare av J. Den passar in perfekt i Litens rum. Sedan fick jag massor med sköt om dig själv prylar, vilket också verkligen var något som behövdes. Alla var hur gulliga som helst. J och Robbie var där längst. Alla pratade vi livligt om än det ena än det andra och det var roligt att se att båda Ms kamrater och mina verkar komma överens. Yay! Båda ju gott inför framtida planer... fniss fniss. Nåväl. Det var fint dukat också. Jag älskar att få fixa och göra fint när det är sådana speciella tillställningar. Så här kommer några bilder:   


På söndagen kom Ms föräldrar och hans systersfamilj. Fick Te och bad prylar... och pengar till kläder :D 

De som inte kunde komma ringde allihopa och visade att de bryr sig. Tänka sig att människor faktiskt bemödar sig om att göra sånt. Det gör mig glad. Jag ser en trend av att människor i min närhet vill att jag ska sköta om mig och må bra. Det värmer i hjärtat!!!

Kommentarer
Postat av: Evasleva

Vilken fin födelsedag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback