Trädgårdstokig

Igår planterade jag om mina pelargoner. Superfint blev det och de verkar än så länge överlevt flytten mellan krukor. Visserligen har det bara gått inte ens ett dygn, men jag är stolt ändå. Jag har bestämt mig för att börja prenumerera på en trädgårdstidning också. Igår kväll när Mårten och Matilda kom hem från en tur till Matildas farmor fick jag chansen att bara ligga och läsa och mysa. Hur skönt som helst var det. Skulle bra gärna vilja göra lite mer rabbetter i trädgården. Visserligen innebär det såklart att plocka ogräs, men det betyder ju även mindre gräsyta att klippa. Tycker att det är rätt skönt med gräsmatta och att klippa gräs, men det blir lite enformigt och det skulle vara trevligt med en rabatt full med perenner. Med pioner och rosor och lavendel. Skulle vara roligt med lite mer löjtnanshjärtan också. I min trädgårdstidning hittade jag en bild på ett växthus som jag inte alltför lätt skulle tacka nej till. Den var säkert enormt dyr. Den var stor och såg nästan ut som ett stort lusthus. Kommer nog ta många år innan jag får råd med något sådant och innan dess bör jag nog få mina pelargoner att överleva med lätthet.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Ja. Har sett endel bilder på växthus som är så stora att man kan ha en liten trädgårdsmöbelgrupp inuti och använda som både växthus och lusthus. Lyxigt värre! Tänk att sitta där och dricka sitt morgonte eller snacka tjejsnack med en kompis? Fast som sagt... kostar nog skjortan.Det var en bra idé som vi kom på när du var hos mig. Hittade snabbt tre hela böcker på Biblioteket om blommor i krukor på balkongen. Nu ska här läsas!

Postat av: Lisa

Ok du var då uppmärksam du ;) Det är inte så att jag blivit dyslektioker, bara blev nog så att det trillade dit ett till s i bara farten! Var du till Linda något? Synd att aldrig alla kan samtidigt...

2009-04-22 @ 16:23:04
URL: http://www.freewebs.com/lisaedvardsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback