Super Matilda och Super Mårten

Matilda är så duktig. I tordag satt hon på pottan, still och duktig och gjorde nummer två. Självklart fick hon hjält med blöjan av och byxorna med. Men att sitta kvar och visa stolt att hon kan. Det var guld värt. Sedan sätter hon ihop fler ord. Min nalle på bebis språk går jätte bra och sedan är klocka på bebis språk och så duktigt sagt. Från början i morse lät det mer som kaka, men allt efter att dagen passerat har ordet klocka mer och mer fallit på plats.

Vi åkte till Leos lekland idag också. Lite smått att fira att tentan blev gjord igår. Matilda var så glad att få vara med båda sina föräldrar och lekte sig helt slut. Kanske lite för ung än, men det gick bra i alla fall så länge som pappa åkte kana med henne och mamma lekte i bollhavet med henne. Vi hade super kul hela familjen. Strax innan middagen kom Meja och hennes mamma Malin in en liten stund. De var på väg till lekparken och bebisgungan där. Det såg ut på Meja som att det var super kul att få leka med Matilda och de lekte super fint tillsammans. Till middag åt vi grillat. Matilda med, för pappa har blivit super duktig på att göra Matilda vänligmat. till och med grillat. Lättare att få i henne eftersom att det är samma som vi har på tallriken. Såklart inte nåt salt, men som föräldrar kan vi ju salta efteråt om man orkar.

Det är skönt att tentan är gjord. Hoppas att jag har klarat den, men lägger alla sådana tankar åt sidan. Jag skrev den i varje fall och det är det viktigaste. Läskigast var nog att jag var den enda som var där och skrev tenta mellan 14 och 19. Hade två vakter. Mycket mystiskt. Mårten var jätte gullig och köpte hämt mat från indiska restaurangen i stan. Snacka om lyx! Han är verkligen världens bästa fästman! Som en liten superhjälte i vardagen.

Matilda också, imorse ville hon bums ha på sig en trekantig mjuk dreggellapp som cape. Gull unge! Antingen har hon fått idén från superhjälte pappa eller från det att hon sett nallen ha dreggellappen så.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Grattis att tentan är gjord!

Ser fram mot att komma och hälsa på nån dag framöver. Vad är det nu som sker dagtid när tentan är gjord? Är det Matilda-tid eller ska du börja med nåt nytt nu på en gång?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback