Studier och sånt :)

Jag sitter och pluggar. Mårten och Matilda har åkt iväg till farmor. Mårten ska tvätta bilen och serva den lite, vilket verkligen behövs. Tycker att han är jätteduktig, men jag saknar dem redan. Men, jag ska försöka att plugga duktigt medan de är borta. Fast det är svårt och tankarna flyger iväg på lite andra saker.

Det börjar att kännas i kroppen att det är höst. Skolorna har börjat och vi har hunnit att plocka blåbär och i en del björkar har det redan hunnit att bli lite gult. Vi har beställt lite nya kläder och väntar ivrigt på att de ska komma. Jag tycker att det är roligt att beställa kläder lite nu och då via katalog. Byxor går ju inte så bra, men tröjor och sånt går ju riktigt bra. Vet inte varför, men det känns bara som att det spär på känslan av att det är höst. Jag känner mig mer och mer peppad på att fixa till mer i Matildas rum, men jag vet att jag får vänta tills tentan är över.

På tal om tentor och sånt. Jag borde ju vara extra motiverad nu att göra denna tenta eftersom att jag bara har den här tentan kvar bland de ordinarie kruserna på programmet. Men, jag är så studietrött fortfarande trots att jag varit mycket ledig med Matilda. Jag verkligen känner att det är dags för nytt. Ska på sätt bli så otroligt roligt att göra examensarbetet. Skickade mail till studierektorn i går kväll. Vill ju verkligen göra det nu till hösten och vill få bekräftat att det kommer att gå vägen. Har kämpat stenhårt med att skapa kontakter med förtag under sommaren, så jag hoppas verkligen att det ger resultat också. Fick ett mail igår från ett företag som jag varit i kontakt med  och de verkade lite nyfikna och intresserade. Såklart kan de inte lova något, men måste diskuterar och träffas och få saker godkänt innan man kan börja. Men, jag blev verkligen glad över att de så snabbt återkommit efter semestern och dessutom hade en del lösa exjobbsförslag och visade att de var intresserade att höra om jag hade egna förslag. Superduper bra respons! Även om det inte blir något så är jag ju otroligt smickrad över att de visar intresse och återkommer med förslag. Det är lite lyx i sig. Roligt att de ville att jag skulle kolla igenom förslagen och gärna ville träffa mig.

Jag vill bli klar snart snart snart!!!!

Kommentarer
Postat av: Evasleva

Vad roligt med ex-jobbet!!jag sitter också med tenta nu. Jag brukar ju gilla att plugga men just nu vill jag hellre vara mamma än student ;) Bäbisen är beräknad till 30 aug, så det börjar närma sig. Jag hoppas vekligen på att det är knappt 3 veckor kvar. Att det lika gärna kan vara närmre 6 känns lite jobbigt... Jaja, ut kommer den :)

Postat av: Josefin

Håller tummarna för att du får ett ex-jobb snart! Det låter ju som att du har lite på gång i alla fall.

2009-08-12 @ 12:23:15
URL: http://josefinsblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback