Allt på en enda gång

Det är tufft just nu. Mycket att göra och många som är allvarligt sjuka. Min mamma ligger på sjukhuset och min faster har cancer och min pappa mår inte heller så bra. Fast pappa verkar vara ganska kry i varje fall, det är ju inte mamma. Suck! Mer än så tänker jag inte säga om den saken.

Längtar jättemycket efter min pappa. Han skall komma upp och hälsa på i mars. Ska bli roligt. Matilda skiner upp som en liten sol när hon får prata med morfar :) Tror att hon har en egen liten tanke om vad morfar är för någon, men det är nog svårt för mig att förstå hur hennes tanke gångar går ibland. Riktigt små barn är magiska och så oskyldiga. Även om de hittar på bus. Tror inte alltid att det är bus, men ibland märker jag hur hon försöker komma undan med saker. Antar att de ska testa mamma och pappa sin så mycket som bara går.

Nåväl, ska försöka ta mig iväg på småttis med Matilda idag. Får se om det blir! Hon somnade just i barnvagnen. Har varit glad och ledsen omvartannat idag, så jag har inte hjärta att störa henne och riskera att väcka henne. Fint väder är det i varje fall, så en liten promenad ska det nog bli förr eller senare under dagen.

Promenad i solen
Jag och Matilda tog en promenad ute i solen en måndag. Helt underbart och jag fick chansen att ta några bilder. Jag verkligen älskar att få vara mammaledig med henne och spendera kvalitetstid tillsammans. Vi går promenader nästan varje dag. Går på öppnaförskolans aktiviteter och då får jag leka massor med henne, vilket jag i och för sig gör hemma också :D Hehe Nåväl, här är lite bilder från våran promenad. Det är vackert här där vi bor. Hoppas att vi kommer att kunna bo kvar här alltid alltid alltid! :)Julen2008Jag hann aldrig lägga upp några bilder från julen tyvärr. Men, bättre sent än aldrig, eller hur?

Julgranen var fin innan vi pyntade, dock tycker jag att en opyntadgran inte är lika mycket jul som en pyntaad :D


Harrys

Jag och Mårten åt på Harrys på 1års förlovningsdagen. Det var i princip bara vi där. Tända ljus, god mat och mysig stämning. Tjejen som hade vårat bord var underbart snäll och trevlig och tog foto på oss innan vi gick:

Som alltid har ju jag och Mårten massor att prata om. Lite synd att vi bara var borta i två timmar. Men, två timmar är mycket för en liten bebbe som inte varit utan sina föräldrar förr... så vi åkte hem och fortsatte mysa hemma. Det gick bra för henne att vara med farmor sin. Skönt för oss att det gick så bra. Nu vågar vi kanske lämna henne någon fler gång om det skulle behövas. Sånt gör man inte i onödan såklart, men förlovningsdagen är super viktig såklart! :D

Förlovningsdag!

Idag är det min och Mårtens förlovningsdag. Det är ett helt år sedan som vi förlovade oss i soffan och åt sushi och drack cider och myste med tända ljus och blommor. *Myser* Mårten har fått Glasspassion av mig och Matilda i förlovningspresent och jag blir bjuden på fin middag på Harrys där vi inte ätit förut. Ska bli super roligt. Matilda skall få vara med farmor Lollo medan mamma och pappa får ha vuxenkväll tillsammans. Hoppas det går bra och att hon inte blir för gråtmild. Hon har en tendens till att kunna vara både mamma- och pappakär. :) SötBebbe!Lots of Love till min kära Mårten! *PUSSEN&KRAMEN*