Alex 1årIgår var Matilda på sitt första 1årskalas och för dem som inte hade möjlighet att dyka upp så kan jag berätta att det var otroligt trevligt och mysigt hemma hos Linda, Jörgen och lille Alex. Vi kände oss verkligen välkomna och det märktes att båda föräldrarna ville ge Alex den bästa första födelsedagen i världen. Lagom stort och mysigt. Maten var mycket god och även om Linda sa att hon hade gjort det enkelt för sig så märktes det att hon la ner mycket själ och hjärta i det hela. Rostbiff, med potatissallad och alla tillbehör. Till efterrätt så var det såklart tårta, kakor, kaffe och bullar. Jörgen hjälpte till så gott han kunde och pratade glatt med alla gäster, som en värd bör.
Deras gård ligger idylliskt till i Vindelns kommun, med hundar och en häst som livar upp stämningen. Alldeles perfekt ställe för bar att växa upp. Tillräckligt långt ifrån den stora vägen och nära till natur och grönska.Alex och Matilda lekte rätt bra tillsammans, även om Matilda till en början var väldigt avvaktande och blyg. Hon har inte lekt så mycket med Alex tidigare, så det var nog inte så konstigt. Efter ett tag släpte det och de umgicks och lekte med varandra, även om det denna dag var mer lekabredvid än tillsammans. Alex var inte så blyg och inte heller speciellt rädd av sig. Han har hunnit börja gå och visade glatt sina skills för alla gäster.

Matilda fick se lite mer hundar och för första gången fick hon se en riktig häst på nära håll. Det gick bättre än väntat med mötet med djuren, men när hästen började springa (översätt med vad det nu än heter i hästtermer :D) så att det dundrade i marken, blev hon lite rädd och skeptisk.

En av höjdpunkterna var när Alex fick skära tårtan i famnen hos sin kära mamma och fick massor med grädde på händerna. Otroligt sött.  Massor med presenter fick han också. Ett lok med förare som man kunde trycka på så att loket åkte iväg. Det tror jag var den allra bästa. Av Matilda fick Alex Duplolego. Något som man nog inte kan få för mycket av. Tror säkert han kommer att uppskatta det med tiden. Men, den största presenten var nog en uppblåsbar bil med massor med bollar som Alex pappa Jörgen fick blåsa upp med kompressorn under spänning. Jag tror nog att Jörgen tyckte att den presenten var precis lika rolig som sonen tyckte att den var.Dagen var lyckad och kalaset var kanon! Ett fyrfaldigt leve för Alex! Hipp Hipp Hurra! Ett stort grattis från oss alla!

Kommentarer
Postat av: Linda

Så otroligt fina bilder! Måste nog be att få alla kort från dagen! Ha de gött!

Postat av: Alex

Tack för uppvaktningen och tack för legot! krama Matilda från mig! Hej svejs!

2009-07-14 @ 23:06:44
URL: http://www.hemsia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback