Nya träningskläder

Det här med träning har legat på is ett litet tag nu. Har inte riktigt haft motivationen då jag varit så trött på kvällarna. Men, ikväll så är det stopp med det. Nu skall jag ut till varje pris och älsklingen min får vara hemma med våran älskade lilla dotter och ha myskväll tillsammans.

Jag hade inte någon aning om hur jobbigt det kan vara att springa och inte ha ordentlige kläder på sig. De senaste gångerna jag varit ute och sprungit har jag haft byxor som varit något förstora och ena gången hade jag en munktröja som var lite förstor och bara ville hasa sig upp och det här med sport-bh är livsviktigt! Stackars bröst som tar stryk om man inte har ordentliga hållare. det är rätt jobbigt att springa och samtidigt försöka att hålla upp brallorna så man inte ska snubbla på dem. Så, jag har faktiskt varit och köpt mig ett par brallor och funktions t-shirt att ha på mig nästa gång jag drar på mig löparskorna. Väl förtjänt tycker jag.

Var duktig förra gången jag var ute. Gjorde ett rejält framsteg i uthållighet och sträcka. Fortfarande springer jag intervaller och jag tror att det passar mig riktigt bra. Men, förr eller senare ska jag väl orka hela vägen :)

Kommentarer
Postat av: Josefin

Ja förr eller senare. Gäller bara att hålla ut. Något jag inte är så värst bra på, men jag vet att du är det "superkvinnan". :)

Mysigt med studiehörna i gäststugan. Är nog en bra idé. Nära, men ändå långt borta. Lycka till med att hitta examensjobb nu!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback