Svar på mail

Jag är så glad över att jag har fått fler mail från företag om examensarbete. De skulle kolla upp om det var möjligt och det tycker jag faktiskt låter positivt. Även om det kanske inte blir något så är det en ansträngning. Speciellt när de hör av sig och skickar mail under semestern. Mycket uppskattat från min sida.

Jag har shoppat lite inför det här med att göra examensarbete. Jag verkligen hoppas hoppas hoppas att jag får göra det på ett företag. Försöker att tänka positivt och förbereda mig så gott det går. Så jag har faktiskt shoppat en kjol och en blus som är så mycket jag. Proffsigt, men ändå feminint och personligt. Sedan har min käre far varit till stor hjälp och hittat en bärbar dator till mig. Han fick tydligen hjälp av Annikas Johan som tänkte på mig när han såg den. Pappa hade berättat att jag var på jakt efter en lätt och enkel bärbar dator, som inte skulle vara så dyr. Super schysst! Så glad! Jag är ju inet så superintresserad av det här med att köpa tekniska prylar så jag är enormt tacksam för att jag har människor runt omkring mig som tycker det är roligt när jag intresserar mig och frågar frågor. Snällt att få hjälp!

Känner mig så bortskämd. Mårten var så gullig och åkte för att hyra film till oss. Var väldigt länge sedan vi hyrde något. Så här får jag sitta och blogg medan han åkte för att hyra. Matilda ligger och sover och har inte vaknat än. Skönt med tid för mig själv.

Påtal om filmer så åkte vi och såg senaste Harry P. filmen i onsdags. Var jättekul. Mårten och jag gick och såg den med min svärmor antar jag att det blir. Matilda fick barnvakt av en entusiastisk faster och roligt sällskap av en kusin som lekte henne så trött att hon inte ens saknade mamma eller pappa. Gullungen våran sov så trött när vi kom!

Kommentarer
Postat av: Josefin

Ja bio är inte en lyx man får särskilt ofta när man blir småbarnsföräldrar har jag förstått. Vi går typ på bio hela tiden nu. Det är många bra filmer i sommar. Man får väl passa på medan man kan!

När man vill hyra film är verkligen digitalbox ett plus för man slipper åka hemifrån. Är nog enda fördelen med digitalbox. Går ju inte att spela in nåt längre morrNu har jobbarkompisen fått en pojk förresten. I onsdags 12 minuter in på beräknad födelsedag. En liten ängel vid namn Gabriel.

Postat av: Hannes

Åh, verakr ju jättebra för dig! Glad för din skull :)Hur har din dag vart och hur mår du?Massa kramar♥

2009-07-26 @ 00:48:22
URL: http://haannees.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback