Drömmer

Jag drömmer mig bort till framtidensland. Funderar och skapar visioner och kan knappt hålla mig. Jag kan knappt vänta. Vad tiden går långsamt. Dripp dropp dripp dropp utanför fönstret och tick tack tick tack i köket. Suck! Jag vill få svar på mina examansarbetes-mail. Jag vill veta snart snart snaras när jag kan påbörja examenskursen och jag vill göra den på ett företag. Jag vill doppa tårna i arbetsträsket och få veta att jag tycker att det är roligt, spännande och intressant och jag vill bli klar med examensarbetet med jobb inom kort. Arbete med lön och arbetskamrater och något nytt. För jag är så less less less på studier. Jag är så otroligt redo för något nytt nytt nytt i den delen av mitt liv. Jag vill bo kvar här under vårat mys tak och jag vill renovera och tapetsera. Ha ett större kök, med nya skåpluckor och bättre förvaring.

Det skulle säkert bli fint med blå tapeter i vardagsrummet. Med en fin blå mönstrad fondvägg i samma ton. Vita gardiner under sommaren och våra underbara tomtegardiner till jul. Köksluckor i en lite ljusgrå ton, gjorda av trä och snygga knoppar istället för handtag och bättre belysning över disk- och arbetsbänken. Det finns mycket jag skulle vilja göra.

Mest av allt vill jag få klart allt inför examensarbeteskursen så att det känns som att jag är påväg någonstans och åt rätt riktning. Ambitioner, dessa ambitioner. Vill få klart den sista neuro-tentan också!

Just nu känns det som att livet står mer eller mindre still. Det är konstigt, för samtidigt som det känns som att tiden står still så känns det som om den bara flyger förbi och som om jag inte hinner med riktigt. Roland på kursen jag läste på Designhögskolan brukade säga "Först kommer måndagen och sedan är det helst plötsligt fredag och man kommer hem. Då går man till dass och drar ner brallorna och sedan när man dragit upp dem igen är det måndag." Ja, var tar tiden vägen egentligen???? Va det Albert Einstein som sa att tiden är relativ? Jag tror att det var så. Jag tycker att han har rätt i det, men han glömde att den också agerar paradoxalt. Hur kan den både stå still och röra sig? Kanske borde ha läst lite teoretisk fysik när jag ändå håller på att slita mitt hår på universitetet. Men, jag tror ju inte att tiden går så mycket fortare för det.

Ja, nu drömmer jag mig bort i varje fall och kan knappt vänta tills jag kan få realisera drömmarna.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Ha ha lustigt formulerat av den där Roland. Det är ju så det känns ibland.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback