Mycket har hänt

Nu är det ett tag sedan jag satt här och bloggade. Men, så är det ju att det inte alltid känns som om man vill eller har tid. I detta fall har det verkligen känts som om jag inte haft tid.

Taco-kvällen med Josefin, Renee och Linda var super kul och jag tappade bort tiden och kom inte hem förrän långt efter tolvslaget. Tur att vi är två ansvariga föräldrar. Skulle lätt ha blivit jobbigt om inte Mårten hade varit en super fästis och skuffat runt så att jag fick ledig egentid.

Det där med egentid är något som man verkligen lär sig att uppskatta som förälder. Att få en sovmorgon likaså. Jag har haft tur ett bra tag nu med att Mårten går upp med Matilda på morgonen. Hon vaknar väldigt tidigt och somnar ibland när Mårten gått till jobbet. Och jag har Verkligen behövt att få de där extra timmarna med sömn. Den senaste tiden har jag varit väldigt trött av allt slit i trädgården. Det är hårdare arbete än vad man tror att det är och det tar mycket mer tid än vad man tror att det gör. Jag har sagt till mig själv att jag måste bli klart med allt det viktiga i trädgården så att jag kan sätta mig ner med gott samvete och plugga nu innan Juni är över. AVKLARAT! Kanon skönt. Nu är det mesta i trädgården att vattna och rensa ogräs och det kan faktiskt vara väldigt uppfriskande att få göra i pauser under pluggandet. Sedan har jag ju förståss Matilda att bry mig om. Jag har försökt att vänja mig vid att Mårten tar hand om henne allt mer och mer. Har fått bli en medveten handling. Det är inte så lätt att lämna över ansvaret en hel dag när man är så van att vara hemma med hennesjälv om dagarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback