Klapp på axeln

Igår kväll tog jag på mig löparskorna och for ut på en tur. Lite intervallträning under en timme. Skönt. Men jag har kommit på ett par problem. Inte själva löparstilen, inte heller att jag sträckt mig eller så. Jag måste köpa bättre byxor. De jag hade på mig och som jag tycker är så sköna annars hasar ner över höfterna. Jobbigt att hålla upp dem medan man springer. Sedan tog jag med mig mobilen så att jag hade något att lyssna på, men den var lite för tung och sladdarna till lurarna var bara ivägen. Nej, det kommer nog att få vara. Jag kanske ska försöka se det som något positivt och vänja mig vid naturens ljud när jag är ute och rör mig. När jag var klar gav jag mig själv en klapp på axeln. Jag kände mig riktigt duktig. Hade träningsvärk efter helgen, men nu när jag vaknade var den mycket bättre. Konstigt, eftersom att jag tog i så att jag var riktigt blöt när jag kom hem.

Kommentarer
Postat av: Evasleva

Om man vänjer sig vid att lyssna på musik när man springer är det nästan outhärdligt om man inte har det sen. Men jag tycker att det är lättare att springa med musik så man slipper höra sina flåsiga andetag ;) Vad duktig du är som kommit igång!

Tack för kommentaren!

Postat av: Anonym

Jag tyckte också att hörlurssladdarna var ivägen när jag började springa. Har kommit på en lösning som passar mig i alla fall. Jag sätter fast sladden med en säkerhetsnål i nacken på jackan/tröjan och drar hörlurarna från det hållet till öronen då löper sladden längs ryggen och in i fickan. Då slipper jag att händerna fastnar i sladden och rycker ur hörlurarna hela tiden.Det är ju oslagbart att springa med musik.

http://iform.se/traning/lopning/musik-far-dig-att-springa-langre

2009-06-02 @ 10:57:04
Postat av: Josefin

Det där var jag som skrev.

2009-06-02 @ 10:57:48
URL: http://lilltjoppa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback