Matildas Dop 8/3-2009Matilda har döpt sig. Dopet var jättefint och hon kände så klart av nervositeten i luften. Det var också lite annorlunda att morfar var på besök. Lite ovant från början med att ha morfar i huset, men hon blev lite mer van  efter någon dag så där. Vi måste träffa morfar oftare. För mig och Mårten var det nog mest nervöst att båda sidorna av släkten skulle få träffas, vilket inte har hänt förut. Det gick bra. Lite avigt till en början, men det gick bra och det var rätt mysigt. Nu har de ju träffats så då går det ju kanske lite lättare vid annat firande :) Alla ville såklart vara med Matilda och visa hur mycket de tycker om vårat lilla charmtroll och Matilda tyckte till en början om all uppmärksamhet, men efter ett tag blev det henne övermäktigt och under dopkaffet somnade hon.

     

<Bilder kommer snart>

Kommentarer
Postat av: Josefin

Vad kul att ni känner er nöjda över mötet mellan alla släktingar och dopet. Söt nyckelpigstårta! Hur färgade ni marsipanen svart?

Oj, vad stor Matilda blivit. Syns jättestor skillnad sedan jag såg henne sist. Längtar efter att komma och hälsa på. Saknar dig förstås. Du hör väl av dig om det går bra någon gång? Jag är ju alltid ledig onsdagar t.ex. om du vill gå en promenad eller nåt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback