Ledsen, glad & sedan nervös

Igår åkte jag, Mårten och vår söta dotter till kusinerna på födelsedagskalas. Det var enormt trevligt och varmt, både välkomnandet och vädret. Vi fick både tårta och pitabröd med kyckling och massor med grönsaker. Matilda fick visa upp hur duktig hon har blivit på att masa sig fram. Hon masade sig runt och under bordet som vi satt vid. Helt upptagen med att utforska, men sedan kom hon på att hon inte kunde se varken mamma eller pappa. Stackars liten. Var inte så lätt att få fram henne heller när det var så trångt mellan stol och bord.

Jag har hunnit med en del. I fredags fick jag tillfälle att gå på stan. Mårten var hemma och sjuk, men tillräckligt frisk för att underhålla lilltösen våran. Så jag fick chansen att shoppa lite. Det går inte så bra tyvärr. Skulle leta bh, men när jag undersökte vilken storlek jag har nu så visade sig att jag har fått lite större storlek än jag trodde. Går inte att hitta på de vanliga affärerna heller. Synd. Jag förstår itne varför det är så många tjejer som strävar efter att få stora bröst. Jag menar... Stora bröst innebär ont i ryggen (om man inte tränar upp den förståss) och att det blir svårt att hitta storlek på venliga butiken. Nåväl. Sedan stör jag mig på att kvaliten på kläder varierar så stort. Antingen är det inte så bra kvalité men mycket billigt eller så är det märkeskläder för ganska dyrt. Jag som nöter mycket på mina kläder vill ju ha ett mellanting. Vill inte köpa dyra märkeskläder som jag nöter ut på några veckor och inte heller köpa något billigt som jag måste byta ut jämt, för jag vill ju inte gå på stan hur mycket som helst. I-lands problemen ökar. Gick på stan dan därefter också, men av en annan anledning. Jag skulle gå in med mina "Hur sköna som helst"-ecoskor. Märket är jättebra och skorna är som perfekt på mina fötter, men de har gått sönder i märket bak på vänstra hälen. Jättetrist eftersom att det är mina favorit skor. Fick reklamera mina förra också, men för att annat fel. Jag ska tillägga att  mycket av besvikelsen ligger i att jag bara har haft skorna i lite mer än ett halv år och varit mycket nog mad dem. Speciellt det här paret eftersom att de första blev reklamerade. Jag knyter alltid upp skorna för att sedan stoppa ner foten, dvs inte något fuskande med dem som gör att de går sönder. Smörjer in dem och håller dem riktigt fresh eftersom att jag vill att de skall behålla motståndskraften mot väta. Ännu mer ledsen blev jag när jag gick därifrån, för jag fick lämna dem där utan att fått några pengar tillbaka. De ville undersöka vad som hänt med skorna och hade liksom lagt på minnet att det var jag som kom in med ett par som jag var tvungen att reklamera förra året. Tjejen som inte var där och ansvarig skulle ringa mig idag. Tycker ju personligen att det känns lite konstigt att det går till på det sättet, men samtidigt är det ju skönt att de bryr sig om sina kunder. Mest konstigt känns det att de kommer ihåg att det var just jag som fick reklamera skorna förra året. Buhu! Just det att de kommer ihåg mig på det där sättet gör lite att det känns som om jag måste försvara mig och understryka att jag faktiskt varait försiktig med skorna. De har trots allt varit tydliga med att kvaliten ska vara mycket god och att skorna ska vara så bra att man kan ha dem flera år om man sköter dem bra. Vilket jag har gjort.

Kändes bra att jag åkte med Mårten och lillan på kalas. Gjorde mig faktiskt lite gladare. Fast jag tycker att det känns jobbigt att måsta prata med ecotjejen... Sådant där vill man prata om när man har skorna framför sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback