Att kunna gå

(25/9-2009) Det är ordentligt höst väder. Morgonen börjdade riktigt ljuvlig och små kall med vackra färger i träden. Jag och Matilda skyndade oss ut redan vid klockan 7 till lekparken. På vägen stannade vi och lekte i en ljuvligt prasslande lövhög med gula björklöv. Sedan gungade vi länge. Jag fick såklart putta på Matilda eftersom hon inte kan göra fart själv och sedan får jag gunga i gungan bredvid. Det är så härligt att höra hennes förtjusta och exalterade skratt och man verkligen märker hur hon tycker att det kittlar i magen. Väl hemma åt vi frukost med pappa Mårten och sedan lekte vi lite till i vardagsrummet och till min stora förtjusning så plockar hon upp paketet med namnnappar jag köpt åt henne, och som kom med posten i morse, ställer sig upp och går ett, två, tre, fyra, fem och ett halvt. Jösses vad det lilla mammahjärtat klappade och lyckotåren kom med leendet. Sedan i morse har hon gjort det många gånger, även om hon helst vill hålla i något. Jag visste väl att hon kunde lillbus våran. Hon har ju trots allt hållit på att gå runt stolar bord och annat sedan hon var typ 8 månader.

Åkte med min allra käraste bror till IKEA igår. Steg upp tidigt och vi åkte relativt tidigt från hans lägenhet i stan. Jag körde med släpet, så det tog så klart lite extra tid. Det var skönt att få spendera mycket tid med honom. Lillebror pratade nästan non-stop och jag överlycklig för det. Det var mycket som handlades på IKEA. Jag köpte massor med inredningsprylar till Matildas rum. Vi ska låta henne få flytta in till sitt eget rum mycket mycket snart. Sedan köpte jag även en del saker till oss själva. Robert köpte förvaring och inredning till lägenheten. Jag måste erkänna att jag blir mer och mer imponerad över min bror. Han har bra smak och tänker till riktigt ordentligt. Tror att han har börjat förstå att det är dyrt att bo själv också. Fniss. Poke Poke

Nu har barnrummet blivit mer eller mindre färdigställt. Det finns en del pyssel kvar så klart, men det måste komma allt eftersom. Det är ju trots allt Matilda som skall bo där inne, inte mamma och pappa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback