X-jobbet och PM

Jag ska sitta med mitt PM till examensarbetet, men sitter här och skriver istället. Dumt mycket dumt, så därför har jag kommit överens med mig själv at jag får skriva ett inlägg och sedan är det klart! Sedan är det att sitta ner och plugga som en liten toka! DVS... att skriva PM och färdig ställa det. FÖR... jag vill ha en handledare nu Nu NU!

Behöver någon expert och proffesionell att bolla tankar med. Snälla snälla låt det gå vägen!!!! OCH LÅT DET GÅ FORTARE ÄN FORTAST!

Det här med att plugga har ju som gått ganska bra. Känner mig så duktig, för att jag mer eller mindre har klarat allt på den här utbildningen! Jag ska försöka att hålla hårt tag i den känslan och hålla hårt tag i det självförtroendet. Men, det kan vara svårt ibland. Det kommer i samma takt som insikten om att det är svårt att koppla samman mina kunskaper till hur jag skall använda dem. På många sätt kan jag verkligen återigen känna i mig som en lite Noob, en lite nybörjare i skogen av kunskap och termer som inte än har fått sin betydelse. Haha! Nej, orden och termerna har mången betydelse för mig nu och jag har insett att jag i varje fall är på god väg och i rätt riktining med mitt examensarbete och PM. Jag kommer nog att förfina raffinera och göra om en del. Men, det här första utkastet kommer nog att bli ganska bra i varje fall. Jag vill imponera på företaget jag gör det för. Hoppas att de inser duktigheten i det jag gör. Skulle vara förträffligt utomordentligt fenomenalt bra!

Har inset att jag inte kommer att kunna sitta hemma fram över och plugga. Jag måste åka hemmifrån och sitta någon annanstans för att få något gjort. Jag vet att företaget förmodligen har ont om plats för examensarbetare, men som det lät på N-P så finns det eventuell möjlighet till det. Skulle ju inte vara tokigt om det blev så.

Men, först och främst hitta handledare och bli klar med PM!


Min kompis Anna har fått jobb och det är som en liten karamell i min vardag att det går så bra för henne. Det är som ett bevis att det inte är omöjligt det här med arbetsintervjuer inför tajta idolraden med frågor om ens proffesionalitet, kunskap och kompetens. Jag vill också ha jobb, så hon inger hopp och styrka. Positivitet och att tro på sig själv gör att det lyser igenom. Carolin är en sådan där person som jag beundrar för sin positiva närvaro. Hon inger också hopp och värme. Jösses vad jag saknar er båda idag. Saknar alla mina kamrater på många olika sätt när man inte riktigt har haft tid att umgås. Idag saknar jag dessa två lite extra mycket!

Kommentarer
Postat av: Josefin

Aha. Hur tänkte jag? Lördag är ju ännu lämpligare att fylla år. Räkna med besök (om ni har tid förstås)! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback