Bara massor av skoj

Idag har jag mycket att göra. Massor som gör mig glad. Jag skall fixa pallen. Vilket är ett projekt som blivit lidande pga att vi haft så mycket annat att göra. Sedan ska vi åka iväg och kolla på soffor för att se om det finns något nytt och lämpligt. Vi har ganska höga krav, men positivt är ju att vi vet vad vi är ute efter. Ingen brådska med något köp, men det är roligt att se vad som finns i varje fall. Sist vi kollade hittade vi inte något lämpligt här i stan, den enda vi kunde tänka oss fanns på en butik vid övik. "Så långt bort" kändes det, så det fick vara. Sedan kom Matilda och då var det verkligen skönt att vi inte hade lagt ner pengar på en ny soffa som hon kunde kräkas i utan att vi blev ledsna. Vad ska vi göra mer idag.. Jo, vi ska kolla på vardagsporslin. Kul. Sedan tror jag inte att det är någe mer. Men, fullt upp... tur att vi inte har någon brådska. Vill ta det lungt med Matilda.

Sedan skall jag plugga med broder ikväll. Ska bli skönt. Det är så mycket lättare att plugga när man kan komma ifrån och koncentrera sig. Har blivit duktig på det trots att Matilda kan vara bredvid och kräva uppmärksamhet, men ikväll tror jag att jag skall efektiviser.

Brors lägenhet med pentry har blivit super fin. Verkligen imponerad över vilken bra smak han har. Helt olik min, men fortfarande väldigt snygg och fräsig. Det ser verkligen ut som ett hem också. Mamma fick chansen att se den när jag fyllde år och hon blev lite förvånad över hur välstädat och snyggt han hade. Tror att det var bra så hon fick se att han klarar sig bra. Som förälder förstår jag det mycket bättre nu hur viktigt det är. Man uppskattar sina egna föräldrar på ett helt annat sätt också. Både jag och bror saknar mamma hemlagade mat. I värsta fall får jag försöka gräva fram några recpt och lära mig själv. Lutar till att det blir så framöver. Nåväl, lägenheten är superfin i varje fall och tänka sig. Jag fick chansen att skämma bort broder och laga lite mat åt honom en dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback