Sussie Fixaren

Det är lite torka på bilder just nu på bloggen. Trist, men det är mitt eget fel. Jag har ärligt talat inte orkat att lägga upp några bilder och just nu hittar jag inte ens kameran.

Idag har vi åkt med massor av garagesaker till Mårtens föräldrar eller snarare till Mårtens pappa. Mycket skönt. Garaget är enormt fint nu när det allra sista har blivit utplockat.

När vi var där passade vi även på att plocka lite lingon. Det är så lite bär i år så jag blir lite ledsen i hjärtat. Vi fick inte ihop så mycket, men en liten hink blev det i varje fall. Tyvärr inte i närheten av mitt årsbehov av lingon, men en liten bit på vägen. Får plocka nästa år också.

Nere i källaren har jag tagit upp mycket plats. Det är mycket som skall göras när man tar hand om hus och just nu är det betsande av pall och målande av utemöbler. Just nu väntar jag ivrigt på att se resultatet av betsningen. Första gången som jag betsar något och än så länge ser det faktiskt riktigt bra ut, men det har inte hunnit torka ordentligen än. Ska bli skönt att få i ordning utemöblerna också. Det är definitivt inte min smak på ute möbler och definitvt inte min smak på färg. Gröna ben och röda plankor, men det har varit Mårtens mormors utemöbler en gång i tiden och Mårtens mamma är så fäst vid dem. På något sätt så hör de till huset i hjärtat på henne, så jag kan inte hjälpa att känna att det får passa med rött och grönt. Ibland är affektionsvärdet viktigt till tusen. Jag vet ju själv hur jag kan vara. Nåväl, målade är de snar och det ska bli skönt att få det gjort.

En sak har jag verkligen lärt mig om mig själv. Jag har svårt att se något stå och förfalla. Jag måste ta hand om saker. Olja bron, plocka och fixa i rabatter, måla, bygga... Har blivit riktigt duktig på det här med tiden.

Nästa projekt är att ta hand om toaletten och fixa till den. Skulle nog egentligen behöva renoverna den ordentligt eller ja, snarare fräsha upp den lite. Än så länge får det räcka med taket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback