Matildas första steg

Det är svårt att beskriva den enorma känsla av lycka jag kännar. Första steget här i livet, utan att hålla i någon, tog Matilda till mig. Klockan 17:42, från tresitssoffan till mig i tvåsitssoffan utan att ta i bordet flera gånger. Kan inte skriva än att hon har börjat gå, riktigt så duktigt är det inte än. Men, att hon tog sina första steg. Ja, det gjorde hon utan tvekan. En mammas tår av lycka och hjärtat slog flera flera slag av ren glädje.

Matilda har varit så gullig hela dagen idag. Ödslat massor av kärlek på sina föräldrar som blivit blöta i hela ansiktet av ordentliga bebispussar. fast hon inte är så mycket bebis längre. Jo, ganska mycket, men hon börjar bli mer och mer ett barn. Kära hjärtat har kramat oss sedan morgonen grydde till nu och det verkar inte som att det slutar.

Kan man vara lyckligare än nu. Bäst att njuta enormt mycket medan man kan! MysMatilda, mammas och pappas lilla lillbus är den gulligaste och sötaste bebisen och barnet på jorden och universumet. Det får man tycka som förälder. Det är helt okej att vara subjektiv och det är lätt med ett barn som har de mjukaste, blötaste, ömmaste och kärleksfullaste pussarna och de härligaste, mest underbara och varmaste kramarna som finns.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback