Smått och gott

Många har frågat hur det går med x-jobbet.

Jo, tack det går än så länge ganska bra. Men det är en lång process och jag vill inte ta ut något i förskott. Inget är bestämt och än så länge är jag i fasen av att diskutera x-jobb med olika företag.

Det har varit mycket som hänt på familje fronten. Både bra och dåliga saker. Så det här med att fylla år fick komma i andra hand i år. Får bli mer av ett firande nästa år eller kanske när jag fyller 30. Tänka sig, det är faktiskt inte så länge kvar tills det att jag fyller 30. Haha... Ne, ibland kan jag nog allt känna m ig äldre än så och ibland kan jag känna mig betydligt yngre än vad jag är nu. Tror att jag inte ska hänga upp mig på det här med ålder. Ganska skönt att vara 27 nu och faktiskt käner jag mig ett år äldre den här gången. Det är ju trots allt mycket som har hänt det här året. Mycket bra och mycket jobbigt. I det stora hela har nog det bra övervägt det dåliga, så då är nog allt som det ska. Inget som jag ångrar eller kommer att ångra heller. Fick mycket fin uppvaktning av mina nära och kära. Familjen fick vara i mitt fokus och det var väldigt skönt. Fick lite presenter också.

Jag har fått hjälpa Mårten med att städa ur garaget och nästa projekt är nog att fixa taket inne på toaletten. Helst skulle vi nog vilja göra om, renovera till det, men sådant kan få komma i andra hand just nu. Barn rummet är ett av mina projekt framöver. Lite nytt är där nu. Lite fina mucklor från Findus och Petsson i glada färger pryder just nu garderobsdörren inne i lillans rum. Lillbus det finaste vi har hos oss verkar tycka om dem i mängder.

Vi har varit duktiga föräldrar också och köpt overall åt tösen vår. Stor är den, men hon ska ju växa i den och kunna ha den över vinterna. Inte den billigaste precis, men en ordentlig en. I material som är lika vatten tålig som galon och med medföljande vantar, huva och andra praktiska saker och beräknar man hur mycket allt det skulle kosta till sammans så kommer man snabbt upp i priser över vad overallen kostar. Vinst tycker jag. Hållbar och ordentlig. Vantar och mössa till vintern fick tösen också, så nu är det i princip bara ett par skor till vinterna kvar. De har vi redan varit och spanat på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback